Mai multe despre Nelson

Trecutul mai puțin știut despre Nelson Mondialul 

Astăzi, 9 ianuarie2019 , mi-am dat întălnire cu Nelson Mondialu , vedetă a YouTube-ului romanesc. Datorită trecutului său deosebit de interesant  , cât și a firii sale nonconformiste acesta areușit să se evidențieze prin canalul său de YouTube care, are în acest moment 352.000 de mii de abonați .

Pop Nelson Simone , așa cum apare în buletin s-a născut în anul 1963 , pe data de 16 iulie . El se trage dintr-o familie săracă , el fiind primul copil . În ciuda aparențelor  și a faptului că pare  o persoană degajată, acesta a avut o copilărie dificilă după ce a rămas în grija mamei sale , după ce tatăl său a intrat la pușcărie. Neavând o situație financiară prea bună , mama lui a fost nevoită să îl lase la o casă de copii . Auzind acest lucru , tatăl lui a făcut tot posibilul ca Nelson să fie scos din orfelinat și să ducă o viață normală .  Nelson nu a mai auzit nimic de mama lui biologică de la vârsta de 18 ani  .

O întamplare amuzantă

La începutul interviului acesta afirmă glumeț că: “dacăți-aș da eu interviu ai fi mult peste anumite persoane de la televizor pe carele-am refuzat din anumite motive”. Încântată de bunăvoința lui am început prin a-l ruga să îmi povestească o întâmplare care l-a marcat și l-a amuzat în același timp .

 După ce acesta apetrecut câteva momente pe gânduri a început să îmi povestească cum, într-os eară, când stătea liniștit pe calculator, a fost abordat de o studentă. “Domnule Nelson, bună” mi-a spus ea, iar apoi aceștia au continuat să discute . Ulterior, Nelson a aflat că, de fapt vorbea cu două studente doritoare de distracție, care l-au chemat la el. Făcând o pauză și apoi râzând isteric, a afirmat faptul că “m-a marcat finalul, chiar dacă, la început, am fost uimit și cucerit virtual” . După ce Nelson a ajuns la fete ,acestea au început să danseze și să bea . Acesta a așteptat să mai treacă timpul, afirmând că “îmi doream să îmi îndeplinesc și scopul meu bărbătesc “. Fetele i-au spus că vor face tot ce își dorește, însă cu o condiție . Acesta a început să radă și mi-a spus că a fost pus să se machieze. A aceptat  acestă condiție considerând-o ca pe un joc, “fetele m-au rujat și mi-au făcut cu d-asta la ochi, cu farduri, chestii”. Nelson ne descrie stările sale din acele momente că fiind euforice, datorită substanțelor pe care acesta le consumase. Fetele,  la rândul lor, erau “foarte moarte” . 

  A două zi , când Nelson s-a trezit fețele încă dormeau . Acesta și-a luat cheile de la mașină și a plecat spre Cluj din Apahida . “Drumul spre casă a fost unul de care îmi voi aminti toată viața , conduceam beat și fumat și era trafic , dacă mă prindea poliția ajungeam la știri”, afirmă el . Când și-a verificat telefonul avea zeci de apeluri nepreluate de la soția și fiul său . 

 Ajuns acasă , Liana și “Lobo” îl așteptau pe hol. Soția sa,  curioasă, l-a întrebat unde a fost în seară antecedență. Răspunsul lui a fost “la niște prieteni. Am stat la o barfă” . Plină de furie, Liană l-a întrebat “Atunci de ce ești machiat, mă? Te-au violat ăia? ” și apoi, când a văzut că Nelson nu înțelegea la ce se referă l-a luat de ureche și l-a dus în față oglinzii. Râzând puțin rușinat, acesta mi-a spus că uitase că a fost machiat. Nelson mi-a luat telefonul și a început să caute pe Google și pe Instagramul lui poza, însă, din păcate nu a găsit-o.

Pentru a afla mai multe detalii legate de interviul meu, vizualizați prima parte a acestui videoclip.