Cel mai mare turneu de tenis WTA 250 din România se va desfășura în perioada 14  – 22 octombrie la BT Arena, Cluj-Napoca

Fiind votat drept cel mai bun turneu WTA 250 al anului 2022 de către jucătoare, cea de-a treia ediție Transylvania Open va avea loc în perioada 14 – 22 octombrie pe BT Arena în Cluj-Napoca.


custom football jerseys custom football jerseys custom football jerseys johnny manziel jersey johnny manziel jersey custom football jerseys ohio state jersey asu jersey Florida state seminars jerseys florida state football jersey 49ers jersey OSU Jerseys Ohio State Team Jersey florida state football jersey asu jersey

Printre jucătoarele prezente la această ediție a turneului se numără: Sorana Cîrstea (ROU, 25 WTA), Alycia Parks (USA, 45 WTA), Rebeka Masarova (ESP, 64 WTA), Patricia Maria Țig (ROU, 65 SR WTA), Ana Bogdan (ROU, 71 WTA), Tamara Korpatsch (GER, 78 WTA), Gabriela Ruse (ROU, 185 WTA) și altele.

În legătură cu planurile de viitor, cât și așteptările pentru ediția curentă, Diana Pirciu, coordonatoare a evenimentului, afirmă faptul că: Ar fi minunat să o vedem pe Emma Răducanu la următoarea ediție. Emma are un joc excelent și cred că s-ar bucura de publicul de la Cluj. Cred că cel mai mare scop este să arătăm că este posibil și în România să avem un turneu de tenis de cea mai bună calitate.

photo credit: TransylvaniaOpen 2023

Ediția curentă va debuta în perioada 14-15 octombrie, atunci când vor avea loc calificările. Acestea vor fi urmate de 4 zile de meciuri, atât la simplu, cât și la dublu. Sferturile de finală, semifinalele și finala se vor desfășura consecutiv în zilele de 20, 21, respectiv, 22 octombrie.

Diana Pirciu a oferit și câteva informații despre parcursul turneului, de la prima ediție și până în prezent:


miami hurricanes jersey penn state jersey deuce vaughn jersey johnny manziel jersey florida jersey johnny manziel jersey florida jersey penn state football jersey deion sanders jersey penn state football jersey aiyuk jersey brandon aiyuk jersey deuce vaughn jersey deuce vaughn jersey deuce vaughn jersey

Prima ediție a început cu zero public, din cauza pandemiei. A doua ediție a câștigat premiul: CEL MAI BUN TURNEU WTA 250. De data aceasta sperăm că totul va fi magic, de la public, jucătoare și staff-ul care știe exact ce are de făcut pentru a oferi o experiență premium tuturor stakeholderilor.

În primele două zile publicul poate asista în mod gratuit în baza unui bilet cu valoare zero și a unei rezervări. Pentru restul zilelor, biletele pot fi achiziționate online, pe entertix.ro, pentru o singură zi sau sub formă de abonament pentru întreaga perioadă. În funcție de acest lucru, dar și de cât de apropiat este de finală, prețul unui astfel de bilet poate varia.