Top 8 oameni obișnuiți care au ajuns celebrități în urma tik tok-ului

tik tok

„Sunt celebru pe tik tok” nu sunt cuvintele care ar impresiona vecina de la bloc, dar totuși, așa zisele celebrități care se prostesc în fața unui ecran pot câștiga mai mulți bani decât un medic. Totuși, cine sunt civilii care au ajuns celebrii de pe urma celei mai populare platforme de social media, și ce a declanșat acel val de popularitate? Următorul top vă poate demonstra că și voi puteți apărea într-un top, dacă postați pe tik tok.

8. BACALBAȘA_OFFICIAL

Cine ar fi crezut că un mic orășel încă în construcții din Alba a reușit să devină un subiect controversat o perioadă bună de timp? Bacalbașa sau „Busu de la PROTV”, a avut un mare impact în urma videoclipurilor făcute de la el de acasă, împreună cu mama Geta. Totuși, videoclipul care l-a făcut celebru a fost o prezentare a vremii în stil ardelenesc. ”DA! SUNTEM LA CÂMPENI, NINGE DE ÎNGHEAȚĂ MIELU-N CÂINE” a stârnit hohote de râs, din cauza faptului că multe dintre cuvintele sale nu aveau sens, fiind specifice zonei din care acesta locuiește. Carisma și simplitatea sa au reușit să îl facă pe acest copil un tik toker de succes.

7. ADELIN PETRIȘOR

Continuând topul cu un alt om obișnuit de la țară care a ajuns celebru peste noapte, Adelin Petrișor și-a făcut cunoscută vocea, la propriu. Acesta a reușit să învețe multă lume tainele vorbitului cu animalele, fiindcă le oprea prin interjecții specifice: ”hiia hiia” sau ”cuțuu cuuuțuu”. Caracterul său vulcanic l-a făcut pe Adelin un om de succes. Momentan, acesta și-a schimbat nișa, postând tik tok-uri destul de dubioase, dar și dueturi absolut scoase din context.

6. ALEXANDRA ȘI IONUȚ BODI

@ionutbogdanbodi

Te iubesc iubirea mea ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤@1989alexandra

♬ sunet original – DRG
Încă un exemplu perfect pentru care oamenii obișnuiți de la țară pot ajunge celebrități printr-o simplă platformă. „Împărații tik tok-ului”, după vorbele celor de la Acces Direct, au ajuns celebrii în urma videoclipurilor controversate postate pe platformă, în care dansau, dar se și certau. Momentan, cei doi s-au despărțit, iar în conținutul live pe care îl face Alexandra, a apărut fata sa Daria. Tot scandalul provocat acolo stârnesc atât hohote de râs, cât și conținut care poate fi utilizat de către alți tik tokeri.

5. CRISTI HOPE

@cristi.hope

Răspunde lui @alexia🥷🏼 #foryou

♬ sunet original – CRISTI

Unul din cele mai enigmatice personalități ale tik tok-ului, Cristi Hope este multitalentat. Acesta a început să fie cunoscut, datorită videoclipurilor motivaționale pe care le făcea, în limba engleză. Factorul principal pentru care a fost viralizat, este faptul că engleza sa era una destul de șubredă. Acesta și-a continuat cariera prin sesiuni de karaoke, dansuri, dar și prin scandalul cu „grupul clasei”. Cristi este o persoană simplă, cu multe idei pe care le pune în practică. He is a little confused, but he got the spirit.

4. POPA ELENA LUMINIȚA

Cu siguranță numele de Popa Elena Luminița a fost rostit măcar o dată de către un cunoscut de al tău, neștiind de ce. Datorită modului ei politicos de a-și introduce tik tok-urile ”bună ziiiiua, sunt Popa Elena Luminița”, ea a reușit să devină virală. Totuși, ceea ce a făcut-o celebră au fost răspunsurile comentariilor satirice, date de către urmăritorii ei. Prin simplitatea și vorbele pe care le utiliza, a reușit să scoată perle neprețuite pentru internetul românesc. În continuare, ea colaborează cu fanii care îi vizitează locașul personal, în același timp făcând ceea ce îi place: să răspundă comentariilor răutăcioase de pe internet.  

3. POPA IANCU DAN

@popa.elena.lumini

Răspunde lui @96alex69_ mai multe detalii te rog😁😁😁😁

♬ sunet original – Popa Elena Luminița
Fiindcă așchia nu sare departe de trunchi, fiul râvnitei Popa Elena Luminița și-a făcut startul în carieră, ajungând viral pe spatele acesteia. Totuși, ceea ce l-a făcut să fie pus în evidență au fost ritualurile budhiste pe care le făcea circa 10-20 de secunde, dinainte de a răspunde comentariilor răutăcioase. El susține faptul că acele exerciții îl ajută să fie mai calm, ca să nu răspundă într-un mod vulgar curiozităților. Chiar dacă a ajuns viral, oamenii sunt îngrijorați pentru el, din cauza faptului că la vârsta pe care o are, nu este stabil financiar, stând cu mama sa.

2. ROMANIAN FINAL BOSS

atenție: materialul propus spre vizionare conține limbaj licențios.

https://www.tiktok.com/@final.boss.official/video/7151847530706242821?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&q=ROMANIAN%20FINAL%20BOSS&t=1668538407618
În filmele cu Frankenstein, un doctor nebun reușește să dea naștere unui monstru musculos. În cazul nostru, „doctorul” nebun al algoritmului tik tok-ului, a reușit să dea naștere variantei bișnițare. Gabriel Vincenzo a fost viralizat din greșeală, datorită unui videoclip în care pozele cu el erau asociate unei melodii vulgare. Astfel, ”GIGA CHAD de România” nu doar că a ajuns viral în țara noastră, dar de asemenea a reușit să ajungă popular la nivel internațional. Ca o comoară națională, acesta și-a purtat cu mândrie numele, punându-l in biografia de pe instagram. Faima și atenția oferită acestuia au avut și efecte negative, deoarece au ieșit la iveală anumite trăsături dojenitoare.

1. BIGTIMA75

https://www.tiktok.com/@lissaelifls/video/7075064449702366470?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&q=fiul%20printului%20charls&t=1668539311568

Personalitatea cea mai de preț care a ajuns în apogeu, este nimeni altul decât fiul Regelui Charles al Marii Britanii. Acesta s-a autoproclamat în urma unui videoclip în care avea dovezi ADN cum că mama sa a avut o relație amoroasă cu Regele Charles la Sighișoara. Aceasta a rămas însărcinată, născându-l pe cel care acum își cere drepturile ca fiu cu sânge albastru. Videoclipul, dar și povestea în sine, l-au viralizat, ajungând popular în toată România. Carisma și spiritul său de romglez, au cucerit inimile românilor. Momentan, în scenă și-a făcut apariția și Ileana, soția sa, filmându-se în activitățile lor de zi cu zi. Faimoasa ciorbă de perișoare, zicala populară „șarap, Ileană!”, „bem vinul ăsta și după te borbandez” sunt puținele din cele mai iconice tik tok-uri cu cei doi. #couplegoals