Top 7 programe de editare video pe telefon

Există multe programe de editare video pe telefon care sunt ușor de utilizat pentru telefoane mobile, majoritatea fiind gratuite. Fie că vrei să faci videoclipuri personale sau ai o afacere care dorește să iasă în evidență față de concurență, după ce ai prezentat cele mai bune 7 programe de editare video pe mobil, cu siguranță o poți face

1. Quik

Prima dintre cele două aplicații de editare video ale GoPro, Quik promite „editare uimitoare și ușoară”. Este corect să spunem că a dat roade. Aplicația este inteligentă în utilizarea inteligenței artificiale – vă analizează videoclipul pentru a detecta culorile și fețele pentru a încadra perfect. Cel mai bine, este complet gratuit de utilizat pe orice platformă digitală.

2. Adobe Premiere Rush

După cum v-ați aștepta de la un produs Adobe, Premiere Rush are o mulțime de funcții grozave. Puteți înregistra videoclipuri profesionale direct din aplicație cu camera încorporată și puteți edita cu ușurință filmările folosind funcționalitatea de glisare și plasare. Puteți să vă sincronizați videoclipul la ritmul coloanei sonore alese și să adăugați toate finisajele obișnuite, cum ar fi titluri și tranziții. (Aplicația vine cu mii de coloane sonore originale, fără drepturi de autor, efecte sonore și bucle pentru a vă aduce videoclipurile la viață.) O caracteristică deosebit de interesantă este capacitatea aplicației de a gestiona mai multe piese video. Acest lucru vă permite să creați fără efort efecte impresionante, cum ar fi imagine în imagine și vizualizare divizată.

3. FilmoraGo

FilmoraGo oferă o varietate de instrumente de editare pentru uz desktop, inclusiv redare inversă, tranziții clasice, tăiere și tăiere, editare cu mișcare lentă sau rapidă, rotație, răsturnare, narațiune, amestecare de sunet, inserare de imagini și multe altele. Motivele utilizării acestui program sunt simple și rapid de învățat și vine cu o selecție largă de teme care pot fi folosite pentru diverse proiecte care pot fi create cu ajutorul programului.

FilmoraGo este disponibil pentru iPhone, iPad, Android, Windows și Mac.

4. InShot

InShot este o aplicație populară de editare video cu milioane de recenzii pozitive atât pe Google Play, cât și pe App Store. Instrumentele oferite de această aplicație sunt simple, dar puternice, permițându-vă să tăiați, să adăugați efecte și să faceți tot ce doriți. Dar nu trebuie să fii un geniu al montajului. Aplicația a fost concepută având în vedere rețelele sociale, astfel încât să puteți redimensiona cu ușurință videoclipurile pentru TikTok, Instagram și multe altele. De asemenea, vă puteți juca cu o mulțime de filtre și fundaluri distractive.

5. CapCut

CapCut este o aplicație de editare video gratuită și ușor de utilizat, care a urcat recent în partea de sus atât a App Store, cât și a Google Play. Cu el, puteți crea videoclipuri cinematografice cu doar câteva atingeri. În acest articol, îl vom arunca o privire mai atentă, de la caracteristicile sale generale până la efectele sale incredibile. CapCut este uimitor, dar mai are un drum lung de parcurs când vine vorba de instrumente și efecte avansate, în comparație cu unele programe profesionale de editare video cu funcții complete, care rulează pe Windows și Mac, cum ar fi Adobe Premiere Pro.

6. PowerDirector

Fiinduna dintre puținele aplicații de editare video numai pentru Android, PowerDirector oferă editare video puternică cu mai multe piese cronologice. Diverse efecte video, editare FX cu comenzi intuitive de glisare și plasare, fundaluri aleecranuluiverde și albastrumodificabilecucheiecromatică, editare cu încetinitorul (chiar dacă nu ați înregistratmaiîntâi videoclipul cu încetinitorul), videoclipverticalspecific pentru dispozitivemobile și toate tranziții obișnuite și instrumente de tăiere.Dupăce totul este gata, puteți exporta videoclipul în 720p.Deasemenea,putețiexporta în Full HD 1080p și 4Kdacăachiziționațiupgrade-ulînaplicație.

7. KineMaster

KineMaster este un editor video tradițional înghesuit pe ecranul smartphone-ului tău. Afișajul este orientat pe peisaj, cu o cronologie video în partea de jos a ecranului, o previzualizare în partea de sus și instrumente în partea dreaptă pentru o vizualizare ușoară. Puteți tăia, împărți, muta, răsturna, deplasați, măriți și răsturnați videoclipul. De asemenea, puteți aplica filtre pentru a regla expunerea. Este disponibil un editor video complet pentru a adăuga mai multe piese video și audio. Și în timp ce funcționalitatea de bază este gratuită, actualizarea la versiunea plătită elimină filigranul de pe produsul finit și vă oferă acces la o colecție bogată de active. Disponibil pentru iPhone și Android.