Top 7 personaje din desenele animate care ți-au marcat copilăria

Smiley face săltăreț cu fundal albastru

               Cu toții avem desene animate sau personaje din desene animate care ne-au marcat copilăria într-un fel sau altul. Mereu ne-am dorit să avem  ceasul lui Ben 10 sau surorile lui Johnny Test sau să fim la fel de inventivi ca Tom și Jerry.

  • Tom & Jerry

Scurtmetrajele de comedie marca Tom & Jerry  au apărut pentru prima dată în anul 1940, fiind o franciză media de animație și scurtmetraje. Toți am fost amuzați pe de-a lungul copilăriei noastre de idila dintre motanul Tom și șoricelul Jerry, care dădeau startul unui “război” în fiecare episod.

Duo-ul copilăriei noastre au reușit să ne surprindă în România, încă din anii 2000 pe canalul de desene animate, Boomerang.

Unul dintre cele mai vizualizate episoade
  • Johnny test

Cu toții cred că ne-am dorit minim o dată să fim în locul lui Johnny, băiatul de 11 ani, care locuiește alături de surorile sale gemene, care sunt oameni de știință, părinții lui și câinele lui vorbitor.

Serialul este creat de către Scott Fellows și se învârte în jurul experimentelor surorilor lui Johnny, Susan și Mary, iar el este subiect de testare.

Un maraton cinstit
  • Bugs bunny

What’s up, doc? Bugs Bunny ne-a marcat cu siguranță copilăria și ne-a învățat cum să fim siguri pe situații fără să fim sau măcar a încercat prin replicile și acțiunile sale.

Bugs este un iepure cenușiu cu alb, renumit pentru personalitatea lui și care a devenit ulterior mascota a Warner Bros, ei fiind producătorii scurtmetrajelor animate Looney Tunes & Merrie Melodies. 

Best of Looney Tunes
  • Nemo

Personajul  care dă startul acțiunii și în jurul căruia se petrece toată acțiunea, Nemo, este un pește clovn, care nu-l ascultă pe tatăl său protectiv și se pierde în largul mării.

Nemo ajunge să vadă cum este viața unui pește captiv și se zbate să ajungă înapoi la tatăl său, la coralul care îi este casă. Nemo este ilustrarea oricărui adolescent, care face lucruri de capul său.

https://www.youtube.com/watch?v=sP0B0CagtcE
Filmul
  • Kim Possible

Comedia animată a fost creată pentru programul de desene animate, Disney Channel și ilustrează echipa Possible, formată din Kim, Ron, prietenul ei, Rufus, cârtița care o ajută în misiuni și Wade, geniul IT.

Kim Possible era serialul animat preferat de cei care erau pasionați de mister, idile romantice, dar și de o mică parte de science fiction.

Melodie
  • Ben 10

Come on, să nu-mi ziceți că nu ați încercat când erați mici fiecare ceas din casă să vedeți dacă nu vă transformați în cine știe ce super erou. Întreaga poveste se învârte în jurul unui băiat, Ben, cu vârsta de 10 ani care găsește un ceas și ca orice copil, nu se poate abține și îl atinge. Ulterior, Ben află că ceasul îi oferă posibilitatea ca el să se transforme în diferite tipuri de personaje atipice pentru un băiat de 10 ani și să se lupte cu răufăcătorii. Astfel, alături de bunicul și sora lui pornesc în aventura vieților lor.

Ben 10 este un serial de animație american produs de Cartoon Network Studios și difuzat pentru prima oară pe, ghiciți ce, Cartoon Network, cu avanpremiera pe 27 decembrie 2005.

Un episod din Ben 10
  • Scooby-Doo

Scooby, alături de întreaga echipă a misterelor călătoresc pe toate tărâmurile pentru a rezolva misterele care apar sau care îi îngrozesc pe ceilalți.

Serialele animate Scooby-Doo au apărut pentru prima dată în anul 1969, iar în anul 2013, TV Guide a clasat Scooby-Doo ca fiind al cincilea cel mai bun desen animat din toate timpurile.

https://www.youtube.com/watch?v=tomPMHFE1_k&list=PLvBFwTh8zN65CtZl53tlWcEv3UUcSUMLB
Sezonul 2 din Scooby Doo

Desenele animate și personajele lor ne vor rămâne mereu în minte și cu siguranță ne-au marcat și ne-au definit personalitatea ca prunc sau chiar ca adult.

De asemenea, cu toții cred că din când în când ne mai uităm la câte un episod pentru a traversa din nou emoțiile copilăriei și pentru a lua o pauză de la tot ce înseamnă viața de adult. Mai ales, să nu uităm că vedem fiecare scenă din desenele animate cu alți ochi acum, ceea ce este și mai amuzant.