Top 7 cele mai bune manhwa fantasy cu cadru istoric

Când intri, pentru prima dată, în lumea impresionantă a manhwa poți rămâne stupefiat de cantitatea uriașă de materiale existente. Există o mulțime de categorii, clișee și cadre mai mult sau mai puțin specifice acestui mediu. O combinație interesantă și populară este cea a genului fantasy cu un cadru asemănător celui din Evul Mediu European. Pentru un nou cititor această categorie ar putea părea puțin înfricoșătoare, astfel am adunat o colecție de titluri pentru a-i ajuta pe cei interesați.

7. The Villainess is a Marionette

Prințesa Cayena Hill, cea mai frumosă persoana din imperiu este omorâtă de soțul sau abuziv după ce este trădată de fratele ei. Acesta ar trebui să fie sfârșitul personajului negativ din romanul “Lady of the Black Rose”, dar lucrurile se schimbă când o cititoare a romanului se trezește în corpul prințesei înainte de începerea acținunii din carte. Acum, scopul ei este să rămână în viață și să se îndepărteze cât de mult posibil de lumea aristocratică pentru a duce o viață liniștită.

6. The Villainess Turns the Hourglass

Manhwa The Villainess Turns the Hourglass , desenată de Ant Studio și bazată pe webnovel-ul scris de SanSobee, urmează povestea Ariei, fiica adoptivă a unui conte, care este omorâtă pe nedrept, drept urmare a unui complot pus la cale de sora sa vitregă. O clepsidră misterioasă o trimite înapoi în timp, cu 5 ani înainte de execuția ei. Întoarsă în timp, Aria își propune să îi distrugă viața surorii ei folosindu-i proprile tactici împotriva sa.

5.  Beware of the Villainess!

O studentă din Korea modernă se trezește în corpul Melissei Podebright, personajul negativ din romanul de dragoste “The man I love” în urma unui accident de mașină. Mulțumită că a scăpat de viața ei aglomerată plănuiește să se bucure de luxul și confortul pe care le are la dispoziție datorită faptului că tatăl sau este un duce. Primul pas în planul ei este să se distanțeze de personajul principal. În timp ce încercă să își pună planul în aplicare își dă seama că toți pretendenții fetei sunt persoane extrem de neplăcute. Dezgustată de noua descoperire, renunță la planul sau inițial și încearcă să o țină pe eroină la distanta de toți băieții care doreau să se căsătorească cu ea.

4.  I Shall Master this Family

Florentina este fiica ilegitimă a familiei Lombardy. După moartea tatălui sau este ignorată de familie și lăsata să se ocupe de bunicul ei, patriarhul, care îi oferă posibilitatea de a investi în numele familiei. După moartea patriarhului starea familiei se deteriorează o dată cu ascensiunea unchiului și vărului ei care o dau afară din casă și întreprind acțiuni ilegale cu banii familiei, fapt pentru care vor fi executați. Supărată, Florentina se îmbată și este lovită de o caleșcă. Spre surprinderea ei se trezește din nou și își dă seama că a regresat la vârsta de 7 ani. Înarmată cu memoriile din viitor, își propune să schimbe cursul vieții devenind capul familiei.

3.  From a Knight to a Lady

Bazată pe webnovelul scris de Hyerim Sung, manhwa artistului Ink. conturează viața lui Estelle, cavaler al Regatului Ersha care moare trădată de prietenul sau. Trei ani mai târziu aceasta se trezește în corpul Lucifeliei Aydin, fiica unui conte din Jansgar, țara cu care Ersha era în conflict în timpul vieții ei, și descoperă că țara pentru care și-a dat viața a dispărut. Spre marea ei supărare este logodită cu ducele Zedekiah Heint, comandantul forțelor împotriva cărora a luptat. Estelle dorește să afle ce s-a întâmplat cu trupele pe care le comanda și descoperă astfel cauza morții sale. Furioasă, își propune să se răzbune pe vinovat.

2. The Remarried Empress

Provenită din web novel-ul cu același nume de pe Naver, scris de Alpha Tart, manhwa The Remarried Empress, adaptata de HereLee cu ajutorul artistului Sumpul, urmează povestea lui Navier Ellie Trovi, o împărăteasă bună, inteligentă, curajoasă și mulțumită de poziția ei în viață. Totul ia o întorsătură groaznică când soțul ei aduce acasă o amantă și îi cere divorțul. Spre surprinderea lumii aceasta acceptă divorțul și cere dreptul de a se recăsători. Ce surprize va aduce în continuare Navier?

1. Your Throne

Medea Solon, nemiloasa și vicleana fica a ducelui Solon, o persoană cu inteligență de neîntrecut și cu strategii impecabile, pierde titlul de viitoare împărăteasă a Imperiului Vasilios în favoarea fiicei contelui Callista: Psyche. Profund deranjată de această pierdere încearcă să se răzbune pe Psyche, dar descoperă un complot. Ce intenții are, cu adevărat, prințul moștenitor în ceea ce o privește pe Psyche?