Top 7 cei mai buni tatuatori din România

1. Costi Azoitei

Next Level Tattoo – București

Costi Azoitei este cel mai cunoscut tatuator din România. Și-a descoperit pasiunea pentru tatuat la doar 14 ani și are peste 20 de ani de experiența. Este originar din judetul Hunedoara, dar și-a continuat și dezvoltat pasiunea in București.

2. Ovidiu Popârțan

Transilvania Tattoo – Sibiu

Ovidiu Popârțan este unul dintre cei mai cunoscuți tatuatori din România, datorită faptului ca a deschis primul salon legal din țară in anul 1999 si are peste 23 de ani de experiența domeniu. Artistul declara ca prefera stilul realist, black and gray cu elemente solide, dar cu toate aceastea realizează orice tip de tatuaj și o face cu foarte multă pasiune.

3. Sebastian Ispas

Unity Tattoo Hub – Alba Iulia

“Între tatuator nu e decât acul și atât, fără intermediari, semnam direct pe curat, pe piele și pe viața”. Sebastian Ispas lucrează in domeniul tatuajelor de peste un deceniu, dar face arta de o viața. Stilul lui este realist, black and gray, iar in 2019 a câștigat locul 1 Timișoara Tatoo Convention cu stilul realist si locul 2 cu stilul black and gray.

4. Rocsana Maria Chirlejan

Derma Graphics – Timișoara

Rocsana Maria Chirlejan este un artist tatuator de renume, participând la numeroase convenții de tatuaje internaționale in Franța, Bulgaria, Austria și Germania.

5. Răzvan Andrei

Taboo Ink – Cluj Napoca

Răzvan Andrei este un artist la bază, pictează, face artă grafică și reușește să transforme un tatuaj simplu într-o adevărată opera de artă. Are 27 de ani și și-a descoperit pasiunea încă din liceu, iar de atunci a început să muncească pentru visul său.

6. Ionuț Alexandru Botez

Famous Tattoo Studio – București

Ionuț Alexandru Botez adopta stilul black and gray in combinație cu cel color și își stabilește referințele in funcție de dorința clientului, mergând foarte mult pe contraste și highlights. A început sa tatueze de la vârsta de 16 ani, deoarece era pasionat de desen și și-a dorit sa aducă aceasta pasiune la un alt nivel.

7. Cristian Cretzu

Distinkt-Cristian Cretzu Tattoo – București

Cristian Cretzu s-a apucat de tatuat in copilărie, mai mult dintr-o joaca, din pasiunea pentru desenul realistic și a ajuns să facă din asta o adevărată artă pe piele. Are peste 10 ani de experiență și el la rândul sau adopta stilul black and gray in combinație cu cel color dar declară că cel mai mult ii place stilul black and gray realist.