Top 5 filme de vizionat în luna Decembrie

Zilele încep să fie din ce în ce mai scurte, vremea devine tot mai friguroasă, iar noi nu putem găsi un motiv mai bun pentru a ne petrece serile cuibăriţi  într-un fotoliu, cu o pătură groasă, având o cană cu ciocolată caldă în mână şi urmărind un film bun în atmosfera sărbătorilor. Iată 5 filme pe care le poţi viziona în luna Decembrie:

5. Love Actually

     În perioada Craciunului, nimic nu poate înlocui supremația sentimentului de iubire care ne înconjoară. Urmăreşte viața a opt cupluri foarte diferite, care îşi trăiesc viețile amoroase, în diferite povestiri legate între ele, toate întâmplate într-o lună frenetică înainte de Crăciun, în Londra, Anglia.

4. Christmas Vacation

          Comedia anului 1989 îi aduce în prim-plan pe cei din familia Griswold, care vor să petreacă Crăciunul în stil mare, dar, mai degrabă, totul se va transorma într-un dezastru.

3. Eight Below

   Disney prezintă cea mai minunată poveste despre supravieţuire, prietenie şi aventură, inspirată din întamplări reale: forţele nemiloase ale frigului îi fac nevoiţi pe 2 aventurieri să işi abandoneze echipa de câini de sanie, aceştia luptând pentru a supravieţui. Dar oare vor reuşi?

2. The Snowman

   Cu toţii zâmbim când ne aducem aminte de copilărie, iar filmul de animaţie The Snowman, ne va face să retrăim acele vremuri minunate. În ajunul Crăciunului, un tânăr băieţel construieşte un om de zăpadă, iar acesta va prinde viaţă şi îl va duce pe tărâmurile Polului Nord, pentru a-l întâlni pe Moş Crăciun. Să fi fost totul doar un vis?


1.Home Alone

   Povestea unui copil-problemă, care, atunci când, accidental, e lăsat singur acasă de către familia lui, plecată în vacanţa de Crăciun, e nevoit să işi apere teritoriul. Urmăreşte unul din cele mai iubite filme de Crăciun şi află ce va face Kevin pentru a scăpa de cei doi hoţi, care încearcă să îi vandalizeze casa.

Toate filmele le puteţi găsipe site-ul librăriei Cărtureşti: https://carturesti.ro/ 

Publicat în revista “Cinemagia”.