Top 5 cele mai bune jocuri video din 2018

Câteodată cu toții dorim sa ne relaxăm dupa o zi lungă de muncă și alegem sa facem acest lucru prin intermediul jocurilor video. Ori că sunt pe consolă sau PC, ele ne permit să trăim intr-o lume pe care doar o putem visa.

5.Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey este un RPG produs de către Ubisoft Quebec și publicat de Ubisoft. Fiind plasat în jurul anului 431 ne prezintă povestea unui război fictiv între Sparta și Atena. Personajul principal poate fi ales dintre doi mercenari care luptă pentru a-șsi uni familia si a descoperi cultul care este răspunzător pentru acțiunile stranii din Grecia.

4.Far Cry 5

Far Cry 5 este un first-person shooter produs de către Ubisoft Montreal si publicat de Ubisoft. Acțiunea are loc in statul Montana, unde un cult religios pune stăpânire pe micul oraș și locuitorii acestuia. Personajul principal este recrutul șerifului care este blocat în oraș, el fiind inconjurat de membrii cultului si luptând alături de rezistență pentru a elibera locul de sub teroare.

3.Spider-Man

Spider-Man este un joc produs de către Insomniac Games și pulicat de Sony Interactive Entertainment pentru Playstation4 bazat pe benzile desenate, fiind creat de Stan Lee(R.I.P). Jocul ni-l prezintă pe Peter Parker ca fiind un tânăr de 23 de ani ce fost mușcat de un păianjen modificat genetic.

2.Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 este un joc publicat de Rockstars  Games si promite sa aducă in prim-plan viața nemiloasă in vestul sălbatic. Este o continuare a joculi produs in 2010 și spune povestea lui Arthur Morgan, membru intr-o bandă de nelegiuiți. În doar săaptămâni jocul s-a vândut in peste 17 milioane de copii.

1.God of War

God of War este produs de către SIE Santa Monica Studio si publicat de  
Sony Interactive Entertainment. Spre deosebire de celelate jocuri din serie care erau bazae pe mitologia greacă, acesta este plasat in mitologia nordică. Personajul principal este Kratos, dar de data aceasta e alătură si fiul acestuia, Atreus.

Publisher:eMAG

Publicatie IGN Romania