Top 3 produse eficiente pentru un ten hidratat

Pentru ca tenul să nu aibă un aspect deshidratat, trebuie să țineți cont de un ritual de îngrijire, ritual pe care trebuie să-l practicați zilnic, atât dimineața, cât și seara

Un ten cât mai radiant îl puteți obține prin îngrijirea acestuia, în funcție de nevoile pe care le are. De obicei, ne confruntăm cu un ten deshidratat, mai ales pe perioada verii. Este de reținut faptul că tenul deshidratat nu este identic cu tenul uscat. Un ten uscat este un anumit tip de ten, precum tenul gras, sensibil, acneic, iar tenul deshidratat este o condiție, care nu se încadrează într-o tipologie de ten, acesta fiind întâlnit la diverse tipuri de piele.

Pentru ca deshidratarea să nu ne mai atace tenul, ar trebui să includem în colecția de îngrijire facială următoarele produse:

  • BIODERMA Hydrabio H20 – Primul pas este demachierea, indiferent dacă s-a folosit sau nu machiaj. Este bine ca în fiecare dimineață să vă curățați tenul de micile reziduri de praf care s-au adunat pe ten peste noapte, cu ajutorul unei dischete demachiante. Hydrabio H20 este o soluție micelară care va îndepărta orice urmă lăsată pe ten, oferind în același timp hidratarea necesară pielii.
  • BIODERMA Hydrabio Cremă – Produsul are o textură bogată și se absoarbe rapid în piele, hrănind pielea și oferindu-i strălucirea de care are nevoie. Este o cremă care nu necesită foarte mult produs aplicat pe față. Este indicată folosirea ei de două ori pe zi, atât dimineața, cât și seara.
  • BIODERMA Hydrabio Brume – Această apă termală este potrivită atunci când dorești să-ți revigorezi tenul, fiind un prieten foarte bun vara, când simți că te topești de căldură. În același timp, Hydrabio Brume oferă pielii hidratarea necesară, fiind o apă termală bogată în săruri minerale. Pielea devine hidratată și radiantă, exact cum îți dorești.

Acum că ai aflat cele 3 produse minune, ce mai aștepți ? Ai grijă de tenul tău, oferă-i îngrijirea necesară și păzește-l de factorii care-l fac să sufere. Să nu uiți încă un lucru important ! Consumul de lichide este necesar. Bea cel puțin 2 litri de apă pe zi și asigură-ți o alimentație cât mai sănătoasă! 

Produsele Bioderma le poți achiziționa de aici