Povestea din spatele ”Minimal Violence”.

Astăzi vom vorbi despre ”Minimal Violence”, un brand inovator de streetwear care se remarcă prin abordarea sa distinctivă bazată pe minimalism și viziunea unică asupra modei urbane. Cu o estetică simplă, dar ce crează impact, brandul se concentrează pe esențial, aducând în prim-plan designuri originale si viziuni ce se deosebesc de competiție. În spatele acestui brand se află doi tineri din Alba-Iulia, ce vor să schimbe modul tinerilor de a percepe lumea fashion-ului, punându-și propria amprentă asupra acestei viziuni.

”Minimal Violence” este deja recomandat de diferiți artiști/ influenceri din România, cum ar fi Ștefan Costea, Ravisval, InstaMiru, ei îmbrățișând cu drag viziunea brandului, apreciind ideea din spatele brandului.

De la pasiune la afacere.

Practic dinainte ca acest brand și viziune să existe, Mihai Toderean și Adrian Ivanovici (cei doi fondatori ai „Minimal Violence”) erau mari pasionați ai fashionului și a tot ce înseamnă scena urbană, fie că era vorba de vestimentație sau de artă. Toată această pasiune a celor doi pentru vestimentație a început de când au călcat pragul liceului, deci undeva la 5 – 6 ani în urmă. Influențați de diferite vedete din străinătate cum ar fi Pharell Williams, A$AP Rocky, Kanye West, dar și mulți alții, Mihai și Adrian au plecat împreună pe acest drum de a modela streetwear-ul din România, dând startul afacerii ce poartă numele Minimal Violence.

Ideea brandului a pornit în anul 2022 când Mihai a accesat fonduri europene cu ideea sa inovativă, transformând astfel pasiunea sa într-o afacere care, speră el, va reuși să schimbe viziunea românilor și nu numai asupra fashionului.

Genul muzical pe care îl asculți poate influența stilul tău vestimentar

Genul muzical pe care îl asculți poate avea o influență semnificativă asupra stilului tău vestimentar, deoarece muzica și moda sunt adesea interconectate și reflectă preferințele, valorile și identitatea unei persoane 500 dollar payday loan online. Spre exemplu, fiecare gen muzical are o istorie și o cultură distinctă asociată cu el. Persoanele care se identifică cu anumite mișcări muzicale pot adopta elemente vestimentare care reflectă acea istorie și spirit cultural. De exemplu, cultura hip-hop a avut o influență semnificativă asupra modului în care oamenii se îmbracă, promovând articole precum bluze oversize, pantaloni largi și accesorii în vogă.
În aceeași idee este de acord și Mihai, fondatorul Minimal Violence, care declară următoarele

Experiența mea în industria modei a fost puternic influențată și ghidată de inspirația oferită de genul muzical hip-hop. Acesta a servit ca sursă esențială de creativitate și a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea și conceptualizarea brandului meu de haine. Estetica, valorile și mesajele transmise de hip-hop au constituit pilonii de bază ai viziunii mele, contribuind la crearea unei identități distincte pentru brandul meu în lumea modei contemporane.

Mihai Toderean

Tot in aceeași idee, Adrian, cel de al doi-lea fondator al brandului spune că experiența lui din Anglia, unde a locuit pentru o perioadă, i-a influențat puternic ideea și viziunea pe care o are asupra fashionului.

Pentru o anumită perioadă de timp, am avut locuit în Anglia, unde am mă ocupam de customizarea sneakerșilor, pictând-i manual. Experiența mea de viață în acest mediu m-a expus la o comunitate de indivizi cu un gust remarcabil pentru modă. Această expunere constantă la oameni bine îmbrăcați a avut un impact semnificativ asupra percepției mele personale asupra modei, contribuind la o schimbare substanțială în viziunea mea estetică și aprecierea detaliilor în designul vestimentar

Adrian Ivanovici

Pentru a adăuga elementul Minimal Violence la garderoba ta, te invităm să explorezi colecțiile noastre inovatoare și să faci achiziții direct de pe site-ul nostru oficial, https://minimal-violence.ro . Aici, vei găsi o varietate de piese moderne și minimaliste care reflectă viziunea noastră unică asupra streetwear-ului. Procesul de cumpărare este simplu și sigur, oferindu-ți o experiență plăcută de shopping online. Navighează prin categorii, adaugă produsele dorite în coșul de cumpărături, și finalizează comanda cu ușurință. Cu o interfață prietenoasă și informații clare despre produse, plm.com este destinația perfectă pentru cei care doresc să își îmbogățească garderoba cu articole elegante și moderne semnate Minimal Violence. În plus, urmărește-ne pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele lansări și oferte exclusive. Redefinește-ți stilul și exprimă-ți individualitatea printr-o achiziție Minimal Violence!

echipa Minimal Violence

În concluzie, brandul “Minimal Violence” se distinge în lumea streetwear-ului prin abordarea sa inovatoare și centrarea pe principiile minimaliste. Inspirat de cultura hip-hop și dedicat autenticității, acest brand reușește să transmită o poveste unică și să creeze un spațiu distinct în industria modei. Eforturile lor de a redefini streetwear-ul, concentrându-se pe esențial și exprimând o viziune fresh, îl plasează în rândul forțelor inovatoare care modelează moda urbană contemporană. “Minimal Violence” nu este doar un brand de haine, ci și o declarație de stil și originalitate, capturând esența unei comunități autentice și a unei estetici modern-minimaliste.