Notion – aplicația de productivitate a momentului

Notion este una dintre cele mai populare aplicații de productivitate ale momentului. Aceasta oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și organiza timpul, munca, proiectele, cu ajutorul unor componente, precum notițe, liste, calendare, baze de date și multe altele. De asemenea, fiecare utilizator poate să își creeze propria tematică sau să folosească una prestabilită.

Pentru mai multe tutoriale video puteți vizita canalul de Youtube al aplicației Notion.

Înregistrarea în aplicație

Pentru a putea folosi aplicația, aceasta necesită crearea unui cont. Utilizatorii se pot autentifica folosind un cont Google sau Apple deja existent sau folosind o adresă de email.


Cum funcționează aplicația

Pentru început, un lucru foarte important de știut despre Notion este faptul că funcționează ca un lego: conținutul este construit din diferite block-uri. Acestea sunt de mai multe tipuri, principalele fiind paragrafe de text, titluri și subtitluri, pagini, liste de mai multe feluri și citate. De asemenea, se pot adăuga imagini, filmulețe, tabele și multe altele.

Lista întreagă de opțiuni se poate accesa de fiecare dată când un utilizator dorește să adauge un nou block. Prin apăsarea semnului „+” din lateralul fiecărui rând sau prin tastarea semnului „/” se poate accesa lista de componente.

Cea de-a doua metodă conferă aplicației Notion un plus de productivitate, făcând totul mult mai accesibil și mai ușor de folosit.


Cum să-ți personalizezi paginile

Ceea ce face Notion și mai special este faptul că utilizatorii pot schimba culoarea fontului și pot pune fundal colorat textului, precum și faptul că au posibilitatea să experimenteze cu imagini de copertă pentru fiecare pagină, imagini decorative și orice le mai permite imaginația, făcând organizarea și productivitatea mai distractivă.

https://ro.pinterest.com/pin/1055599903139831/