Matrix revine pe marele ecrane după 18 ani. The Matrix este o serie de filme science fiction, distribuite de Warner Bros. Pictures, care a debutat în 1999, avându-l ca protagonist pe Keanu Reeves și a continuat cu 2 sequeluri în 2003. Toată lumea era de părere că seria aceasta de filme reprezintă o trilogie, însă nu acum mult timp a fost anunțat cel de-al patrulea film Matrix, care va fi difuzat începând cu 22 decembrie 2021, după aproape 20 de ani de la filmul precedent.

Matrix 4 Trailer by Warner Bros. Pictures

Ce reprezintă filmele The Matrix?

Seria prezinta 2 lumi:

O lume artificială, în care toate persoanele trăiesc, dar este doar o interfața creeata de „masini” pentru a-i ține „orbi” si pentru a nu-i trezi la realitate pe oameni.

Si ce de-a doua lume, lumea adevarată, unde nu există putere, frumusețe, doar războaie si moarte. Această lume reală este situata in Zion, locul în care s-au strâns toți care au fost „treziți” din MATRIX.

Pe parcursul celor 3 filme, Morpheus(Laurence Fishburne), personajul secundar al filmulu,i încearcă să convingă toată lumea si inclusiv pe Neo(Keanu Reeves) că Neo este Alesul. Cel care va distruge mașinăriile si va face pace.

Cele 3 filme s-au bucurat de un succes imens în toată lumea, aducând în lumina reflectoarelor conceptul cum că noi, oamenii, trăim într-o simulare, într-un Matrix.

Actori Principali

  • Keanu Reeves-Neo
  • Carrie Ann Moss-Trinity
  • Yahya Abdul-Mateen II-Morpheus
  • Jessica Henwick-Bugs
  • Neil Patrick harris-psychiatre

Matrix 4 Podcast

Accesați acest podcast de pe Spotify pentru mai multe detalii despre mult-așteptatul film.

Countdown Release Date

Pentru fanii înrăți, care vor să vizioneze filmul de la secunda apariției, vă suggeram să apăsați aici, pentru a urmări timpul rămas până la apariția filmului.

Blue Pill or Red Pill?

Depinde de