Împletind Viziunea și Echilibrul: Portretul unui Tânăr Antreprenor Universitar

 Își organizează cu atenție laptopul și documentele în timp ce se așează la masă, demonstrând seriozitatea și dorința de a face lucrurile bine. În fiecare gest al lui, simti o energie pozitivă. Norbert are o prezență uimitoare, are un aer elegant, dar calm. Când îl vezi, simți că te transpui într-o poveste captivantă despre cum un student se luptă să-și gestioneze viața ca antreprenor. O scenă intrigantă se desfășoară în jurul nostru, iar sunt interesat să aflu mai multe despre viața sa puternică și calea sa către succesul profesional.

Norbert Batfalszki, un tânăr antreprenor în vârstă de 21 de ani, a reușit să deschidă propria sa firma de proiectare de mobilier și design interior, numit Next Concept, în acest an. Impresionant este faptul că a realizat toate acestea în timp ce își continuă studiile la Universitatea din Oradea, specializându-se în design de produs. De la o vârstă fragedă, Norbert a fost pasionat de design, începând de la primele sale zile la Școala de Artă “Aurel Pop” din Satu Mare. Cu pasiunea sa neînfrântă pentru acest domeniu, a știut întotdeauna că își dorește o carieră în design. A început prin lucrarea la proiecte de design interior și, treptat, s-a orientat către designul de mobilier.

“De mic copil, am fost fascinat de designul și estetica interioarelor. M-am bucurat mereu să mă joc cu spațiul și să-l transform într-un mediu frumos și funcțional. Pe măsură ce am crescut, am dezvoltat o pasiune tot mai mare pentru mobilier și design, iar dorința de a-ți transforma viziunea în realitate m-a condus către înființarea firmei Next Concept.” În fața provocărilor academice și a vieții de student, Norbert Batfalszki a ales un drum neobișnuit, a inceput sa lucreze in colaborare cu profesorul sau de la liceu care avea o firma de design interior , pe urma cand a observant ca are o pasiune mai mare pentru proiectare de mobilier a gasit firme care fac mobile la comanda cu care a lucrat si fizic in ateliere pentru a dobandi o intelegere mai profunda in cee ace se petrece in spatele calculatorului , a lucrat cu acestia pana in anul acesta cand a decis sa isi deschida propria firma . El și-a urmărit visul în paralel cu educația sa, fără să fie copleșit de acestea. În timpul conversației noastre, am putut citi pasiunea în ochii lui și am simțit energia  cu care vorbea despre munca sa și procesul creativ prin care trece pentru a da viață proiectelor sale. Acest lucru m-a impresionat profund și m-a făcut să mă întreb cum ar fi să știi dintr-o vârstă fragedă ce îți dorești să faci în viață. Mulți oameni nu reușesc să-și găsească pasiunea până mai târziu în viață, dar faptul că Norbert știa de mic că își dorește o carieră în acest domeniu este cu adevărat impresionant.

În timp ce îl ascultam pe Norbert Batfalszki vorbind despre echilibrul dintre viața de antreprenor și cea de student, nu am putut să nu mă întreb cum ar fi să navighezi cu succes prin această dualitate captivantă, între responsabilitățile antreprenoriale și provocările academice, “Recunosc că este greu de echilibrat uneori viata de student si cea de antreprenor , dar am învățat câteva strategii care m-au ajutat să gestionez ambele roluri cu succes. În primul rând, organizarea este cheia. Îmi planific timpul cu atenție și îmi stabilesc priorități clare pentru a nu-mi neglija studiile sau afacerea. În plus, comunicarea eficientă cu profesorii și colegii de facultate este crucială pentru a face față cu succes sarcinilor academice. De asemenea, delegarea responsabilităților echipei mele din companie mă ajută să eliberez timp pentru studiu.

“Ca și în cazul oricărei firme în zilele noastre, este o provocare să rămâi relevant și să vii mereu cu idei noi și revoluționare. Cum ai reușit să rămâi în pas cu cerințele pieței?”, asteptand sa imi primesc raspunsul am observant pe fata lui concentrarea pe care o avea pentru a imi da raspunsul perfect “ Una dintre provacarile de pe piata a fost de la inceput sa imi caut clientii deoarece este multa competitie pe piata , am vrut de la inceput sa vin cu idei noi si inovatoare si sa lucrez cu prezentari si cu seriozitate maxima fata de clienti “Norbert recunoaște că una dintre provocările majore pe care a întâmpinat-o pe piață a fost găsirea clienților, întrucât competiția este mare. Cu toate acestea, el a avut mereu dorința de a aduce idei noi și inovatoare în domeniu și de a se implica cu seriozitate maximă în relația cu clienții săi.

“Ce planuri ai pentru viitorul Next Concept?” îi stârnește un zâmbet plin de încredere lui Norbert Batfalszki. Cu ochii strălucind de ambiție,” pentru viitorul Next Concept, planurile noastre includ extinderea echipei și diversificarea serviciilor pe care le oferim. Ne propunem să colaborăm cu mai mulți arhitecți și designeri talentați pentru a realiza proiecte inovatoare și de înaltă calitate. De asemenea, ne dorim să ne extindem prezența pe piață și să lucrăm la proiecte de design de interior în afara țării.”

Pe măsură ce ne despărțim de conversația cu Norbert Batfalszki, în mintea mea răsună cuvintele pline de încredere și ambiție pe care le-a spus. Am observat cât de hotărât și pasionat este în ceea ce privește designul și antreprenoriatul, și mă întreb cât de departe va ajunge pe drumul pe care l-a ales. Norbert își strânge hârtiile și laptopul cu un zâmbet încrezător și se pregătește să plece din cafenea. Privindu-l cum se îndepărtează, îmi dau seama că el deja își transformă visele în realitate și nimic nu pare să-l poată opri să obțină succesul pe care și-l dorește.