Harry Styles, actorul principal al noului film My Policeman

Oameni care vizionează un film la cinema

Harry Styles și-a făcut debutul în actorie în 2017, iar în vara acestui an a revenit cu un rol principal în filmul Don’t worry darling, iar la nici 3 luni distanță, Harry este din nou în ipostaza de protagonist în filmul My Policeman, regizat de Michael Grandage.

Alături de el joacă Emma Corrin, cunoscută pentru interpretarea Prințesei Diana din serialul Netflix The Crown, precum și David Dawson, actorul din The Last Kingdom.

Posterul filmului My Policeman cu actorii principali: Harry Styles, Emma Corrin și David Dawson
Poster oficial-My Policeman (credit foto: Amazon Studios)

My Policeman

Filmul My Policeman este o dramă romantică bazată pe romanul cu același nume al lui Bethan Roberts din 2012. Filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film din Toronto pe 11 septembrie 2022, în luna octombrie a fost lansat în SUA, iar din 4 noiembrie poate fi vizionat pe platforma de streaming Prime Video.

Acțiunea filmului se petrece în anii 50 în Brighton, unde Tom Burgess (Harry Styles), un polițist gay, se căsătorește cu profesoara Marion Taylor (Emma Corrin), în timp ce are o relație cu Patrick Hazlewood (David Dawson). Mai apoi, acțiunea se mută în anii 90, când Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee) și Patrick (Rupert Everett) au sentimente de regret față de trecutul lor și încearcă să își îndrepte greșelile.

TIFF Tribute Awards

Festivalul Internațional de Film din Toronto organizează în fiecare an TIFF Tribute Awards, îar actorii principali ai filmului My Policeman, au fost premiați cu TIFF Tribute Award for Ensemble Performance.

De la muzică la actorie

Harry Styles este cunoscut pentru cariera sa muzicală, dar se pare că fostul membru al trupei One Direction își dorește să exploreze și actoria. My Policeman este al treilea film în care artistul a jucat, debutul său fiind în filmul Dunkirk, urmat apoi de Don’t worry darling.

Aici puteți viziona trailer-ul filmului