Începutul


,,În momentul în care am avut primele conversaţii cu el nici nu eram atât de pusă în temă cu exactitate în privinţa activităţilor lui.

<<Mi se pare că eşti catchy, că ai un anumit potenţial, am putea să facem ceva foarte mişto, de ce să nu încerci să vii la şcoala de Dj-ei  ‘Cue Point?’>> i-a spus acesta tinerei.    
O fi asta şansa mea?? Am spus DA şi de acolo a început toată nebunia asta faină din care fac parte. Datorită lui am avut ocazia să-mi îndeplinesc visul.”    
                     

Așa și-a cunoscut Eliza Chintăoan mentorul, pe Dj Jonnessey (Jonnessey Felhazi), în sala de fitness, fără a avea nici cea mai mică idee asupra ceea ce  îi rezerva viitorul.

Dj Jonnessey (stânga) este în echipa Kiss Fm de nouă ani, având alături de Marian Boba   show-ul ,,Hit Hit In The Mix”, de la ora 19 la 22, sâmbăta și duminica.
Eliza alături de mentorul său.


Cine e Ellie Mary?

        În vârstă de 20 de ani, absolventă a Liceului Teoretic ,,Mihai Eminescu” din Cluj-Napoca şi studentă în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, specializarea Jurnalism- învăţământ la distanţă, Eliza Chintăoan este o persoană sociabilă, plină de viață, care își  dedică majoritatea timpului liber muzicii electronice, dorind să ajungă la un nivel cât mai înalt în această industrie.     


Ellie Mary la treabă

Cu cine lucrează?

        Tânăra mixează alături de Partydul Kiss FM (născut din inițiativa lui Dan Fințescu și a lui Dj OLIx de a transmite live petrecerile din cluburi) la diverse evenimente, dar cel mai des poate fi auzită în clubul After Eight din Cluj-Napoca.    Colegii din Partyd au devenit ca o a doua familie pentru Eliza, oferindu-i oportunitatea de a trăi de pe scenă experiența festivalului Untold, de a se dezvolta profesional, dar și de a străbate țara în lung și în lat pentru a bucura petrecăreții de pretutindeni.  


Eliza alături de colegii din Partyd (Dan Fințescu, Dj Jonnessy, Olix)

Relația cu echipa ei

    ,,Dan Finţescu mi-a spus să nu renunţ la visul meu pentru că mă consideră talentată, ştie că pot, că voi ajunge unde mi-am propus. Reprezintă o motivaţie pentru mine. De la oamenii de genul ăsta încerc să iau tot de fiecare dată şi să fie ca nişte elemente care contribuie la evoluţia mea. Ei asta îmi oferă cu fiecare party, eveniment, îmi oferă câte puţin de învăţat.”


Pe scena festivalului Untold

           Rememorând momentele trăite la Untold, artista a afirmat :,,Când eşti la început, oamenii te pot subestima de foarte multe ori şi vor crede că dacă nu eşti un nume cunoscut, tu nu ai probabil ceva mare de oferit”.   Tânăra este convinsă că vor apărea artști noi pe scena muzicală din România care se vor impune cu stilul lor, fără a simți nevoia de a se mula după anumite standarde.


Despre piesă

   ,,Am descoperit muzica electronică prin 2011, prin Skrillex şi el a fost începutul.”, își aduce aminte artista, care și-a lansat prima ei piesă, intitulată ,,Candy”, la finalul lunii septembrie a anului 2018.
    ,,Numele a fost o inspirație de moment, pentru că voiam neapărat ceva ce să-i facă pe oameni să o fredoneze, să rămână un text imprimat acolo.”          Un artist ce își impune propriul stil

           În condițiile în care vedem tot mai puțini artiști care reușesc să vină cu ceva nou, Eliza reprezintă excepția de la regulă: ,,Mi-am asumat riscul de a face muzică electronică exact din cauză că am simţit că e pentru mine şi vreau din tot sufletul să fac ceva în stilul meu. “

Un artist neinfluențat de viciile industriei din care face parte

     Eliza este o luptătoare, fiindcă nu se lasă atrasă de viciile caracteristice lumii în care ea a intrat precum alcool-ul sau tutunul, ci duce o viața echilibrată, spre deosebire de alți Dj-ei, mult mai vechi în această industrie decât ea: ,, excese pot exista în orice domeniu, depinde strict de tine dacă te laşi doborât de tentaţii sau nu. Am avut ocazia să cunosc oameni care sunt la un nivel foarte înalt, care fac treaba asta de o viaţă şi nu se lasă doborâţi de tentaţii. Pur şi simplu trebuie să ştii care îţi sunt limitele şi să ai grijă să nu fi atras în extrema greşită”


Cum s-ar putea schimba promovarea artiștilor?


         Artista a sugerat ce ar trebui să se schimbe astfel încât artiștii, care nu sunt atât de promovați,  să fie scoși la lumină: ,, Ar trebui să fim mai deschişi la tot ce înseamnă artişti care vin cu ceva nou, să încercăm să luam în considerare şi alte stiluri, alte tipologii de oameni . Ăsta e un lucru cu care oamenii ar trebui să se obişnuiască şi anume faptul că poţi să fii foarte bun şi dacă nu eşti cel mai cunoscut.”