Cum să îți menții aspectul tânăr urmând doar câțiva pași simpli?

Dacă te confrunți cu probleme ale tenului,citește despre trucurile care te vor ajuta să ai un ten impecabil!

 E binecunoscut faptul că ridurile, acneea, și cearcănele sunt atât un efect al înaintării în vârstă, cât și al unui stil de viață nesănătos și stresant.

Tot mai multe persoane tinere se confruntă cu semnele unui ten uscat și iritat. Soluția pentru a preveni sau pentru a combate cu succes aceste semne este mai simplă decât te aștepți!

Urmează acești pași și te vei bucura te un ten strălucitor mult timp!

1.Renunță la alimentația bogată în produse ce conțin mult zahăr, grăsimi.

Doctor Anda Avramescu avertizează că zaharul este o sursa de energie necesară pentru organism, doar respectând următoarele cantități:

  • 8 lingurițe pe zi pentru persoanele sănătoase/maxim 40g pe zi;
  • 2 lingurițe pe zi în cazul persoanelor care au probleme cu hipertensiunea arteriala.

2. Odihnește-te! 

Odihna reprezintă un factor cheie pentru a-ți menține întregul organism sănătos. Dacă tenul tău capătă, deseori, un aspect tern, e posibil să nu dormi cât trebuie!

3. Consumă fructe!

Fructele sunt beneficii uimitoare pentru sănătatea ta, datorită conținutului bogat în vitamine, fibre și minerale necesare. Antioxidanții încetinesc procesul de îmbătrânire și contribuie la imunitatea pielii împotriva radicalilor liberi.

4. Încearcă o dietă bazată pe sucuri naturale!

Substanțele active din fructe au un rol esențial în regenerarea celulară, în timp ce grăsimile sănătoase (acizi grași esențiali omega 3) conduc la prospețimea tenului și elimină posibilitatea unui ten tern. Vitamina C din portocale ajută organismul să producă colagen, substanță necesară menținerii elasticități pielii.

Dacă ai un stil de viață stresant, iar lipsa timpului îți stă în calea menținerii unei diete bazate pe sucuri naturale, apelează la sucurile naturale SLooP. Produse în cantități mici, ele au 100% conținut natural, fără aditivi, stabilizatori sau zahăr adăugat și sunt destinate persoanelor care doresc să adopte un stil de viață sănătos. De asemenea, le găsești la majoritatea magazinelor, iar asta va facilita desfășurarea dietei tale! Ele te vor ajuta să te simți fresh pe parcursul întregii zile, îți vor ajuta digestia și îți vor îmbunătăți starea de spirit!

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul SLooP

5. Fii activă!

Activitatea fizică îți conferă o atitudine pozitivă și contribuie la activitatea cardiovasculară, la eliberarea tensiunilor și a stresului, deci la un întreg organism sănătos.

www.elle.ro sectiunea Health&Beauty