Cum să depășești standardele de frumusețe impuse de societate

Este din ce în ce mai vizibilă schimbarea de perspectivă asupra standardelor de frumusețe cu care ne-am obișnuit. Acestea s-au schimbat de multe ori de-a lungul timpului și sunt bine întipărite în mentalul colectiv prin intermediul imaginilor la care suntem expuși în media. Majoritatea femeilor sunt nemulțumite de cum arată și își doresc să fi fost în pielea altcuiva sau se străduiesc ani la rând să își schimbe înfățișarea.

Acceptă-ți defectele

Chiar dacă hashtag-ul #flawless este un trend în social media și inspiră încredere în sine, a fi perfectă nu trebuie să devină scopul tău. Frumusețea nu înseamnă nici pe departe perfecțiune, așa că defectele nu sunt ceva ce îți afectează în mod negativ aspectul.

Iubește-ți defectele

Probabil că singurul mod de a “lupta” cu defectele tale este să înveți să le iubești, pentru că fac parte din tine. Sună dificil, dar este esențial să te vezi tu însăți frumoasă, înainte să aștepți ca ceilalți să vadă asta.

Învață că frumusețea nu e determinată de numere

Deși în majoritatea revistelor de modă și pe social media ni se oferă o imagine standard a ceea ce înseamnă frumusețe, mărimea hainelor sau numărul de kilograme sunt absolut irelevante. Este important să îți iubești corpul și să îți valorifici stilul purtând ceva în care să te simți încrezătoare.

Fii mereu autentică

Nu lăsa trendurile să îți dicteze ce ar trebui să faci și să porți doar ca să te potrivești într-un anumit șablon. Să fii tu însăți și să fii mândră de acest lucru este cel mai bun mod de a te afirma și de a transmite oamenilor ce înseamnă cu adevărat frumusețea.


        Loud Bodies este un brand românesc ce promovează mișcarea “Body positivity”, care ia amploare din ce în ce mai mult, încurajând oamenii să își aprecieze înfățișarea. O vizită în magazinul lor online îți va dovedi că hainele nu se așază bine doar pe manechine și că încrederea în propria persoană e un stil ce se potrivește tuturor:  https://www.loudbodies.com/shop/ .