Cum să ai grijă de tenul tău în 3 pași simpli

Frumusețea nu vine numai din make-up sau haine, ci și din sănătate. Dacă îți dorești să ai un ten cât mai sănătos, acest articol este potrivit pentru tine.

1.Curățare

Curățarea tenului este foarte importantă, mai ales acum când gradul de poluare din marile orașe este în continuă creștere. Tenul este oglinda oricărei femei, iar poluanții pot conduce la apariția iritațiilor și a altor afecțiuni eruptive.  Prin curătarea tenului sunt indepărtate celulele epiteliale moarte de pe suprafața pielii și odată cu acestea și praful și impuritățile care conduc la dilatarea porilor pielii. Impuritățile din atmosferă blochează porii, și astfel glandele sebacee de la suprafața pielii își intensifică activitatea pentru a lupta împotriva infecțiilor și a agenților toxici. Efectele negative ale agenților externi se vor observa din clipa în care pielea începe să capete un aspect lucios.      

Pentru curățarea tenului, Garnier prezintă o gamă largă de produse care ajută la rezultate vizibile : 

  • PURE ACTIVE Gel de curățare pentru ten gras și cu imperfecțiuni: Elimină impuritățile și punctele negre și ajută la curățarea porilor pentru un ten fin și fără impurități. Reduce surplusul de sebum și protejează tenul împotriva apariției punctelor negre și a imperfecțiunilor. 

Intră aici pentru a descoperi multe alte produse garnier

2. Exfoliere

Ajută la îndepărtarea celulelor moarte și le ajută pe cele sănătoase să se dezvolte. In plus, gomajulte scapă de puncte negre și împiedică formarea acneei, ajutându-te să beneficiezi de un ten cu aspect “fresh”, strălucitor și a cărui culoare va fi uniformizată. 

Pentru acest pas, Garnier vine cu o inovație care vă salvează foarte mult timp, și anume cu Pure Active  3 în 1 ( decurățare, exfoliere și masca).

  • Datorită formulei inovative, cu cărbune și extract de afine, poate fi folosit pentrucurățare, exfoliere sau ca mască pentru a reduce în mod vizibil punctele negre,chiar și pe cele mai persistente, și ajută la prevenirea reapariției lor. 

3.Hidratare

În unele cazuri, pielea preia temporar chiar și alte funcții, ca de exemplu, cea a rinichilor. În starea ei naturală, pielea are propriul ei grad de hidratare, ceea ce reglează circuitul apei din derm către stratul de suprafață. Sebumul ajută și el la formarea unei bariere care previne pierderea umidității din țesuturile pielii. Hidratarea pielii este una dintre etapele cele mai importante. Puteți folosi uleiuri hidratante, antioxidanți,ingrediente nutritive și uleiuri esențiale.

    Pentruacest ultim pas important putem folosi produsele de hidratare de la Garnier: 

  • mască reechilibrantă cu ceai verde: Masca servețel Moisture+ pentru ten normal saumixt este infuzată cu extract de ceai verde, cunoscut pentru proprietățile de matifiere.
  • mască șervețel facială relaxantă super hidratantă:  garnier moisture + relaxing cu lavandă 32g: Uleiul esențial de lavandă și acidul hialuronic ajută la hidratarea intensă a tenului și la reducerea semnelor de oboseală.

În concluzie, nu este un efort foarte mare pe care trebuie să-l depunem pentru a avea un ten sănătos. Urmărind cei 3 pași simpli putem ajunge la rezultate rapide într-un timp foarte scurt.
Cu Garnier, puteți ajunge la aceste rezultate, iar gama lor variată de produse vă va putea ajuta să alegeți exact ce aveți nevoie. 

Pe site-ul lor, http://www.garnier.ro, puteți vedea toate produsele și beneficiile lor.
Keep smiling!

Posibilă publicație: COSMOPOLITAN (sau orice altă revistă pentru femei)