Cum poți călători ieftin

Nu este necesar să cheltui mulți bani pentru a vizita diferite orașe, țări sau continente. Este destul sa îți planifici bine călatoria si să cunoști câteva sfaturi. Bilete de avion, hoteluri, transport si alimentație- vezi cum poți reduce cheltuielile la toate aceste puncte.

Bilete de avion

Cea mai importanta regulă- cât mai devreme cumperi biletul cu atât ai mai multe șanse să găsești ceva la un preț potrivit.

Folosește un agregator de bilete pentru avion. De exemplu,  vola.ro te ajută să găsești bilete la numeroase linii aeriene și ofera posibilitate de a compara prețul cu orașele apropiate. Astfel vei găsi cea mai atrăgătoare ofertă.

Cazare

Pentru o  calătorie ieftină trebuie sa găsești cazare la preț accesibil.
Rezervarea locului din timp permite să economisești considerabil. Foloseștete de hostel-uri sau guest house-uri pentru a găsi prețuri de 2 sau 3 ori mai mici față de cele ale unui hotel. 

Mâncare

Încearcă să te alimentezi gustos și ieftin in același timp. În restaurantele destinate turiștilor prețurile sunt mereu exagerate. Căutați restaurante preferate de localnici, acolo veti găsi o bucătărie traditională adevarată și prețuri adecvate.

Excursii

Nu te folosi de serviciile ghidului sau a altor companii. Acesta este cel mai plictisitor mod de a vizita un loc nou. Primblăte prin oraș si trăiește farmecul și energia locului cu adevărat.
Informează-te cu privire la zilele când unele muzee pot fi vizitate cu reducere sau chiar gratuit.
Folosește ghiduri audio online sau diferite aplicații care le poti instala gratis.

Articol sponsorizat de vola.ro pentru blogul vacante.net