Cum a intrat “Capra cu trei iezi” in randul celor mai vizionate filme ale momentului.

In ultima perioada, cinematografia românească s-a bucurat de noi filme de o calitate superioară, ce au strâns in sălile de cinema, un număr mare de spectatori și încasări de sute de mii de euro, printre care se numara si filmul “Teambuilding” si “Mirciulica”

Filmul care a strans 30.560 de spectatori in primul weekend de la lansare

Un alt film, ce promite sa fie o alta creație de succes, este filmul “Capra cu trei iezi”, o adaptare a poveștii clasice pentru copii, scrisă de Ion Creanga. Acesta a avut premiera in data de 28 octombrie in cinematografele din toată tara, printre care cele mai multe bilete vândute au fost in orașele:

  • Bucuresti
  • Cluj
  • Timisoara

Care a fost reactia publicului la transormarea inedita a povestii?

Reactia publicului a fost neașteptata, oamenii exprimându-si plăcuta surprindere in online, recomandandu-l prietenilor și familiei. Acestia au marturisit ca au fost impresionati de modul in care producatorii au reusit sa transforme o poveste traditionala, intr-una plina de suspans si mister. Acestia au apreciat transpunerea povestii lui Creanga, intr-un plan mai aproapiat de realitate, fara bariere in prezentarea autentica a narativului.

Fiind bazat pe narativul celei mai cunoscute povesti romanesti (“Capra cu trei iezi” de Ion Creanga), acest film isi propune sa dezvaluie adevarata natura a povestii, prezentand o noua perspectiva, una reala, in ciuda personificarilor. Acesta preia narativul povestii si o transpune in sociatatea satului traditional romanesc, aducand povestea mai aproape de spectator.