,,Cel mai greu în viață este să fii tu însuți”

Cristian Lungu, fost campion la ju jitsu, este în prezent student la două facultăți clujene     (Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și la FSPAC).

cof

Cristian  Lungu este  un tânăr clujean, foarte ambițios, sincer și pune foarte multă pasiune în ceea ce face, indiferent că este vorba de activitățile  extracurriculare, geeen ju jitsu, tenis, înot, voluntariatele ocazionale, cum ar fi TIFF, Maratonul Internațional Cluj Napoca, sau chiar și atunci când vine vorba de facultăți.

Încă din copilărie, Cristi era un copil foarte activ. “Eu de mic am practicat multe sporturi; am făcut tenis, am făcut baschet, înot, după aceea m-am axat către artele marțiale, către ju jitsu”. În ultimii de 8 ani, ju jitsu a fost hobby-ul lui principal și ajuns să aibă centura maro, clasându-se pe locurile 1, 2 și 3 pe țară. și chiar pe locul 7 mondial în 2013.

Cristi, te încântă cu modul lui dezinvolt de a vorbi, fiind  foarte ușor  să îți dai seama că este extrovertit. De-a lungul unei veri a lucrat la restaurantul TOLEDO ca ajutor de barman, o experiență ce l-a schimbat ca om: ,,E greu să fii amabil și să lucrezi cu oamenii”a afirmat el.

În viitor își dorește să obțină centura neagră și să fie arbitru, dar deocamdată se concentrează pe cariera sa in media digitală.