Ce informații există despre lansarea jocului “Sons of the Forest”?

Imaginea jocului
Imaginea folosită de dezvoltatorii jocului

Când o să fie lansat jocul?

Sons of the Forest este continuarea mult așteptată a jocului de groază și de supraviețuire “The Forest”. Chiar dacă a fost anunțat cu câțiva ani în urmă, este posibil să apară la începutul anului 2022. În ultimele săptămâni au apărut o serie de zvonuri care sugerează că jocul va fi lansat în acest Halloween .

Ce este “Sons of the Forest”?

Sons of the Forest este un joc horror de supraviețuire și o continuare a lui The Forest by Endnight Games.Eric Leblanc este un personaj și protagonistul principal din The Forest cât și protagonistul poveștii noului joc.

Acțiunea are loc pe o insulă pustie, plină de canibali și mutanți furioși și înfricoșători. Va trebui fie să ripostezi, fie să te ascunzi pentru a supraviețui.

Continuarea celui mai ambițios joc de locuințe în peșteri, construcție de cabane și clubbing cu canibali, Pădurea este la orizont. Dezvoltatorii din Canada, Endnight Games, și-au anunțat oficial următorul proiect în 2019, la The Game Awards.

Între timp, haideți să pătrundem în detaliile din trailere și interviuri pe care le avem deja și să vedem. Cum se raportează Sons of the Forest la primul joc? Cât de departe este în dezvoltare? Au găsit Endnight Games câteva obstacole în realizarea jocului în timpul pandemiei de COVID-19? Ce îmbunătățiri față de The Forest ne putem aștepta să aibă viitorul joc survival horror? Când ne putem aștepta la următorul trailer? Și cel mai important, când este data lansării Sons of the Forest?

Vizitează pagina de Steam a jocului “The Forest” pentru mai multe informații despre prima parte.

Trailer-ul de prezentare al jocului
Jocul original, The Forest (inițial, 2014) a fost un succes masiv. A vândut deja peste 5,3 milioane de copii până în noiembrie 2018. Și asta a fost chiar înainte de a-și lansa suportul pentru Playstation 4. L-au păstrat în acces anticipat timp de peste patru ani, permițându-și să îmbunătățească fiecare aspect al jocului. Trebuie să fi considerat o continuare ca pe o oportunitate de a-și perfecționa și mai mult meșteșugul, promițându-ne o continuare care arată mai terifiant și se joacă și mai bine la un nivel aproape fără precedent în genul survival horror.

Alte jocuri horror:

Top jocuri horror 2020:

  • Outlast
  • Resident Evil 4
  • Amnesia
  • Dying Light
  1. Phasmophobia
  2. Visage
  3. Resident Evil 3

Cumpără acum jocul