A aparut primul trailer oficial pentru filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile –  “Avatar: The Way of Water/ Avatar: Calea Apei”, realizat de James Cameron (2022). Dupa 13 ani Avatar revine pe micile ecrane din luna decembrie.

Avatar se pregateste de lansarea in cinematografie. Cand va avea loc premiera?

Filmul mult asteptat de fani va avea premiera in cinematografie pe 16 decembrie. Primul film Avatar aparut acum 13 ani a revolutionat industria filmelor 3D, astfel asteptarile de al doilea film sunt si mai mari.

Cei de la Disney au facut publice cateva declaratii in care au dezvaluit detalii despre intriga povestii: „La mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, Avatar: The Way of Water începe să spună povestea familiei Sully, necazul care îi urmează, toate eforturile pe care le fac pentru a se ține unul pe altul în siguranță, luptele pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură”.

In noul film Avatar o regasim in rol principal pe actrita Zoe Salanda, care o va interpreta pe Neytiri si pe actorul Sam Worthington, care il va interpreta pe Jake Sully. De asemenea, in noul film ii vom regasit si pe actorii Stephen Lang, Sigourney Weaver, Vin Diesel, Kate Winslet Michelle Yeoh si David Thewlis.

Avatar 2 va avea o durata de peste 3 ore, insa nu a fost inca stabilita durata finala exacta. Sunt planificate in prezent 4 continuari ale filmului, ce vor crea o saga conectata. James Cameron declara “Am vrut ca întoarcerea noastră în Pandora să fie ceva cu adevărat specială. Cred că am reușit.”

Trailerul oficial a fost lansat pe Youtube pe 2 noiembrie si adunat peste 200.000 de aprecieri si aproape 2 milioane de vizualizari in doar cateva ore.