Secretele unui look fresh si luminos

Ți-ai dorit întotdeauna să obții acel look radiant și lipsit de orice imperfecțiuni?Acum ai ocazia să afli secretele care se ascund în spatele acestuia.

Fiind o parte a corpului extrem de expusă la mediul exterior, tenul are nevoie de o rutină specială de curățare și îngrijire.   

1.Atunci când spunem ten luminos,de cele mai multe ori ne gândim la un  ten hidratat și sănătos.Pentru a obține acest look luminos este necesară în primul rând HIDRATAREA iar prin asta mă refer la consumarea a cel puțin 2l de apă pe zi și aplicarea unui ser hidratant atunci când este cazul. Recomandarea mea este serul de la Estee Lauder “Advanced Night Repair” care se aplică peste noapte iar că și crema de zi preferată mea este “Day Wear Matte”.

2.De asemenea, ALIMENTATIA potrivita este estentiala in acest sens.Grasimile,zaharul in exces,prajelile si sucurile trebuie sa fie complet excluse din meniul nostru.Fructele si legumele sunt “cele mai bune prietene” atunci cand ne dorim un ten radiant.

3.CURĂȚAREA tenului este cel mai important pas pe care trebuie să îl urmăm pentru a obține efectul dorit. Cu siguranță multe dintre noi nu execută acest pas “că la carte” iar acesta e primul motiv pentru care nu reușiți să obțineți acel look fresh și luminos atunci când va machiați.

Personal,când vine vorba de curățarea tenului, aleg doar produse de top.Produsul meu preferat este gelul de curățare de la Estee Lauder “Perfectly Clean”, acesta fiind potrivit oricărui tip de ten.

Invest in your skin.It’s going to represent you for a long time.

(unknown)