Generația anilor 2000 se poate considera norocoasă deoarece a asistat la nașterea și formarea de emisiuni precum „Dansez pentru tine”, „Dan Diaconescu Direct”, „Din Dragoste” sau „Te pui cu blondele” care după atâția ani încă stârnesc râsete în casele oamenilor sub formă de amintiri.

Iată cele 9 emisiuni nemuritoare care ne-au adus „Doza de Hash” de-a lungul anilor.

1. Dansez pentru tine

„Dansez pentru tine” a fost emisiunea nelipsită din casele românilor de pretutindeni care timp de 14 sezoane era singura pe care era deschis televizorul vineri seara de la ora 20:30. Fiecare ediție venea cu diferite stiluri de dans și cu diferite vedete care susțineau un caz umanitar prin participarea lor la emisiune. Să fim serioși, nu cred că exista vineri în care să nu auzim cântecul de început de la „Dansez pentru tine” în sufrageriile noastre și de asemenea oricât ne-am fi dorit să ne uităm până la final, adormeam mereu înainte de momentul lui Ștefan Bănică junior.

Mai jos găsiți unul din cele mai amuzante momente de la „Dansez pentru tine”, în care Jean de la Craiova, Sandra și Bursucul au realizat o parodie pe muzică țigănească.

Dansez pentru tine

2. Plasa de stele

„Plasa de stele” a fost o emisiune de divertisment unde Dan Negru se ținea de farse și încerca să prindă cât mai multe vedete în „Plasa de stele”. Fiecare emisiune prezenta o serie de ipostaze spectaculoase si punea vedete și oameni obișnuiți, în situații cu totul inedite. Farsele erau plănuite de o echipă de profesioniști care integrau perfect în emisiune atât momente de tensiune, cascadorii, urmăriri, atacuri cât și momente de divertisment pentru telespectatori.

Un moment de pomină este cel în care CRBL și-a luat „plasă”, urmând ca mai apoi să se răzbune crunt pe Dan Negru, distrugându-i platoul în ultima emisiune din sezon.

Plasa de stele

3. Dan Diaconescu Direct

„Dan Diaconescu Direct” (prescurtat DDD), a fost o emisiune controversată care se ocupa de analiza politică a României actuale și care a devenit foarte cunoscută datorită serialului Elodia și care s-a desfășurat în 2008-2009, în timpul căruia avocata cu același nume, dispărută în urma unei presupuse crime, era căutată de autorități și reporterii OTV. Dan Diaconescu numit și „Regele Raitingului” sau „tăticul OTV” a promovat imaginea postului de televiziune prin intermediul emisiunii sale, unde acesta vorbea, fără constrângeri despre orice subiect.

În videoclipul de mai jos puteți urmări momentele de aur ale emisiunii care au uimit publicul în acea perioadă.

Dan Diaconescu Direct

4. Din dragoste

„Din dragoste” a fost un reality-show prezentat de Mircea Radu unde oricine putea trimite o scrisoare legată de povestea lui/ei de dragoste în speranța că va fi ajutat/ă de acesta. Persoanele veneau în emisiune pentru a-și rezolva neînțelegerile și pentru a face un gest „din dragoste” în direct pentru cealaltă persoană.

Un moment memorabil din emisiune a fost venirea Biancăi Drăgușanu, care la acea vreme nu era încă cunoscută, ci doar o simplă fată îndrăgostită de prietenul ei, Mihai. Înfățișarea sa a șocat pe toată lumea, deoarece aceasta s-a schimbat radical de la prima apariție în televiziune.

Din Dragoste

5. Poftiți pe la noi!

„Poftiți pe la noi!” a fost o emisiune de divertisment unde Nea Marin lua vedetele din confortul caselor lor și le punea la muncă pentru a pune pe picioare diferite afaceri, precum pensiuni și restaurante. Săptămânal erau aduse în emisiune alte 4 vedete care întâi erau gazde și apoi deveneau clienți serviți la rândul lor de următoarele vedete aduse de Nea Marin. Profitul obținut din urma muncii depuse de aceștia era donat în scopuri caritabile.

Desigur, „Poftiți pe la noi!” nu ar fi fost complet fără conflictele dintre vedetele care nu doreau să muncească și Nea Marin care nu rata nicio ocazie de a le pedepsi în diferite moduri, fapt pe care îl puteți urmări în videoclipul de mai jos.

Poftiți pe la noi!

6. Te pui cu blondele?

„Te pui cu blondele?” a fost o emisiune de divertisment prezentată de Dan Negru pe Antena1 unde 50 de femei doresc să doboare prejudecățile și stereotipurile stabilite de societate împotriva lor. Astfel acestea concurau în două runde contra unui invitat pentru a câștiga un premiu în bani oferit de emisiune. În prima rundă, cele 50 de concurente erau aranjate în funcție de răspunsurile corecte date la testele de cultură generală oferite de emisiune, printre ele se afla una singură care a raspuns cel mai bine la întrebări, intitulată „blonda supremă”. „Blondele” care au răspuns corect la întrebările alese de invitatul lui Dan Negru, avansau în runda a doua. Dacă acesta elimina „blonda supremă”, premiul se dubla. În runda a doua, trebuie eliminate cât mai multe concurente posibile până rămân numai 3 pentru a câștiga premiul. Concurentele pot câștigă premiul, dacă nu sunt eliminate până ce adversarul lor epuizează întrebările.

Un moment care a rămas întipărit în mințile oamenilor este venirea lui Corneliu Vadim Tudor în emisiune, o persoană cu un trecut controversat care a îmbinat viața politică cu comedia.

Te pui cu blondele?

7. Schimb de mame

„Schimb de mame” este o emisiune de tip reality-show difuzată pe Prima Tv care are formatul versiunii originale britanice, „Wife swap” și care a ajuns în prezent la al 27-lea sezon. Emisiunea prezintă două familii care, timp de o săptămână, trebuie să locuiască alături de mama/soția din cealaltă familie. În primele 3 zile cele două mame vor acționa în funcție de regulamentul casei în care ajung, iar în următoarele 4 zile vor impune propriile reguli „familiei de schimb”. La final, familiile se vor întâlni pentru a-și împărtăși experiențele trăite în cele șapte zile și vor fi premiate.

Un moment care a devenit viral, târziu după difuzarea episodului, este cel în care este prezentată tanti Maria, care a dat naștere la o multitudine de reacții din partea publicului, prin atitudinea și replicile legate de apă din cadrul emisiunii.

Schimb de mame

8. Românii au talent

„Românii au talent” este o emisiune difuzată la postul de televiziune Pro TV încă din 2011 și care prezintă un concurs unde orice persoană poate să se prezinte pentru a uimi jurații și telespectatorii cu talentul său. Pentru a trece în etapa următoare concurenții trebuiau să primească 3 de „Da” din partea juriului format din Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu. Marele premiu este în valoare de 120.000 de euro iar câștigătorul este votat de public în finală. Prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment din România, având peste 4 milioane de telespectatori.

În videoclipul de mai jos puteți urmări câteva din momentele amuzante ale emisiunii, în care concurenții i-au adus la disperare pe jurați.

Românii au talent

9. Surprize surprize

“Surprize, surprize” este una dintre emisiunile care au înregistrat audiențe record la începutul anilor 2000. Show-ul prezentat de Andreea Marin a ajuns la sufletul multor oameni datorită poveștilor emoționante prezentate și posibilității de revedere cu rudele plecate în afara țării. Nu degeaba și-a câștigat Andreea porecla de “Zâna”.

În videoclipul de mai jos, puteți observa fracțiuni ale momentelor emoționante din cadrul emisiunii.

Surprize surprize