8 Tattoo Artiști care merită urmăriți pe Instagram în 2021

tattoo artist

Tatuajul este una dintre cele mai controversate forme de artă. De-a lungul timpului lumea și-a exprimat aversiunea față de tatuaje, considerându-le un păcat sau asociindu-le cu infractorii, însă în ultimele decenii au devenit din ce în ce mai apreciate, fiindu-le recunoscută adevărata valoare. Fiecare tattoo artist are un stil aparte și calități extraordinare, însă nu mulți au talentul de a crea ceva original, ieșit din comun. взять займ до 18 лет

La fel ca și în lumea fashionului, trendurile se schimbă continuu, însă în cazul tatuajelor esența rămâne aceeași. Astfel, aceștia sunt cei 8 tattoo artiști care merită urmăriți pe Instagram în 2021 pentru a vedea cele mai inedite și la modă tatuaje:

lalala

1. Pony Lawson

https://www.instagram.com/p/CUc8SrTFiyT/

lala

Pony Lawson este unul dintre cei mai buni tattoo artiști care abordează modelul de tatuaj micro realist. Deși multă lume denigrează acest tip de tatuaje, din cauză că se deteriorează în timp, Pony este unul din apărătorii acestora, susținând că “totul stă în contrast”.

Pe lângă lucrările extraordinar de meticuloase, artistul a revoluționat lumea tatuajelor prin introducerea unei noi tehnici prin care tatuajul rezistă mai mult. Acesta realizează lucrarea alb-negru, iar doar dupa ce se vindecă îi aplică retușuri și culori.

Un video în care Pony vorbește despre arta micro-tatuajelor îl găsiți aici.

Astfel, arta lui a devenit cunoscută și apreciată de mii de oameni, remarcându-se prin tatuaje unu la unu a portretelor celebrităților precum The Weeknd, Justin Bieber, Drake etc. Pony este un adept al desenelor de tip portret și șochează de fiecare dată cu migălozitatea și acuratețea sa. În afara studioului este un om foarte plăcut și calm, acest lucru se poate observa și în seriile de videoclipuri de pe YouTube sau Instagram în care încearcă să ajute lumea să înțeleagă totul despre tatuaje.

lalalala

laalalala2. Y.G. | Younggi Jo

2. Y.G. | Younggi Jo

lala

https://www.instagram.com/p/CJqmfaVF4a3/

YG este un tattoo artist din Coreea de Sud, care în doar 3 ani a reușit să ajungă unul dintre cei mai buni artiști care se ocupă cu micro tatuaje realiste în stil alb-negru.

Ceea ce îl face special este faptul că nici măcar nu știa să deseneze când a devenit ucenicul lui @kiljun, tattoo artist renumit in Coreea. Acolo a învățat tot despre arta tatuajelor și într-un timp atat de scurt a reușit să ajungă la un nivel atât de ridicat.

După ce a servit în armata țării sale. băiatul a decis să urmeze această meserie, fiind influențat de fratele său mai mare. În multe lucrări ale acestuia se regăsesc simboluri ale războiului, precum săgeți, țepușe, săbii, considerându-le semnătura sa.

Artistul este la începutul drumului, acesta a afirmat într-un interviu pe canalul de YouTube INKED că dorește realizeze lucrări mai mari și să folosească culori. Parcursul său poate fi urmărit pe pagina acestuia de Instagram.

lala

lala

3. Ryan Ashley

lala

Ryan Ashley este una dintre cele mai bune și renumite tattoo artists din lume. Artista abordează orice model de tatuaj realist în stil alb-negru, dar mai ales lucrările care conțin bijuterii sau dantelă. Având un trecut în industria modei, Ryan are abilitatea de a imita la perfecție aceste texturi, realizând lucrări extraordinare.

Pagina de Instagram a artistei nu este doar despre tatuaje, ci și despre viața de familie sau viață sa în general. Femeia a adus pe lume un copil și dorește să normalizeze imaginea conservatoare pe care oamenii o au asupra mamelor. Multă lume denigrează mamele sau femeile cu multe tatuaje, însă Ryan dorește să schimbe acest lucru, fiind un exemplu pentru urmăritorii ei. Instagram: @ryanashleymalarkey.

Ryan Ashley a devenit renumită în urma concursului “Ink Master”, pe care l-a și câștigat, fiind prima femeie care a obținut acest titlu. Puteți vedea lucrările și parcursul acesteia în video-ul de mai jos:

la

lala

4. Ruuben

https://www.instagram.com/p/CQ18AxhJMPR/

lala

Ruuben este un tattoo artist care abordează stilul de tatuaje suprarealiste colorate. La fel ca și toți artiștii, acesta a început sa se specializeze în tatuaje alb-negru, însă în urma utilizării substanțelor psihoactive, artistul și-a găsit stilul.

Spre deosebire de alți tattoo artiști, Ruuben recurge la ciuperci psihedelice sau DMT pentru a-și găsi inspirația. În general artistul reușește prin meditare să își creeze în minte o imagine a tatuajului, pe care o pune după pe hârtie. Această tehnică neobișnuită l-a ajutat să compună tatuaje extraordinare, cu un stil aparte. Toate lucrările lui sunt captivante, deoarece folosește foarte multe elemente diferite, dar care într-un final au sens ca un întreg.

Parcursul său și lucrările ieșite din comun pot fi urmărite pe pagina acestuia de Instagram.

Povestea din spatele inspirației lui Ruben o puteți urmări aici.

lala

lala

5. Dan McWilliams

lala

https://www.instagram.com/p/CVYUYKTv1Rm/

Dan McWilliams este un tattoo artist care abordează stilul de tatuaje realiste colorate. Lucrările lui preferate se bazează pe Pokemon, jocul care i-a adus împreună pe el și pe frații săi.

Încă de când era mic, Dan a știut că dorește să lucreze în domeniul artei, însă momentul în care și-a făcut primul tatuaj i-a schimbat total percepția asupra artei și asupra meseriei pe care vrea să o urmeze.

Deși a început cu tatuaje foarte simple, într-un final a reușit să ajungă la nivelul în care să se poată exprima prin arta sa. Dan s-a axat pe lucrul cu flori, elemente realiste, orice reprezintă o provocare pentru el.

Artistul combină consolele de joc cu renumite personaje din Pokemon, realizând lucrări inedite. Stilul sau unic i-a adus mulți urmăritori pe pagina sa de Instagram, mai ales în rândul iubitorilor de Pokemon.

Un interviu cu Dan McWilliams despre viața sa îl puteți găsi aici.

lala

lala

6. Hori Benny

lala

https://www.instagram.com/p/B497d6DJouK/

Hori Benny este cel mai bun tattoo artist a cărui lucrări constau în anime-uri, manga și personaje din jocuri. Artistul lucrează în Osaka, Japonia, țara din care provin toate aceste animații.

Anime-urile sunt din ce în ce mai apreciate în ziua de astăzi, nu mai reprezintă o cultură apreciată doare de japonezi, de aceea și cererea tatuajelor de acest fel este în creștere.

Mulți tattoo artiști realizează lucrări în stil anime sau manga, dar nimeni nu se ridică la complexitatea lui Hori Benny. Artistul este la un nivel superior dat fiind faptul că se află în Japonia, unde poate să le învețe cultura și să le descopere esența.

Inovația pe care a adus-o artistul tatuajelor în stil anime i-a adus mulți urmăritori pe Instagram, mai ales în rândul iubitorilor de anime și manga.

Un video despre lumea anime tattoo îl găsiți aici.

lala

laa

7. Jake Gordon

laJ

https://www.instagram.com/p/CJuhkUGD8WW/

Jake Gordon este un tattoo artist care abordează stilul de tatuaje realiste, în stil galben-negru. Încă de când a intrat în această industrie, artistul a dorit să își creeze propriul stil.

La început, Jake realiza mulți păianjeni combinați cu flori, într-un stil geometric, însă într-un final și-a găsit stilul inedit de a combina nuanțe de negru cu nuanțe de galben.

Această inovație i-a adus popularitate, mai ales pe Instagram. Combinația dintre galbenul aprins și negru creează o discrepanță chiar mai mare decât alb și negru, dând o tentă unică lucrărilor sale, nemaivăzută până acum.

Artistul voia să devină cunoscut pe baza unui stil inovativ propriu, iar într-un final a reușit.

Un interviu cu Jake Gordon și tatuajele sale originale îl găsiți aici.

la

lal

8. Pocketski | Alex

lA

la

https://www.instagram.com/p/B__4QQtlcwy/

Pocketski este un tattoo artist care abordează stilul de tatuaje caligrafice în stil gotic, alb-negru. Deși orice artist începe cu tatuaje de tip caligrafic de pe urmă cărora evoluează la lucrări mai complexe, Alex decide să se perfecționeze în acest tip de tatuaje.

Înainte să profeseze în acest domeniu, Alex era un adept al graffiti-ului, unde, din nou, desena doar litere. Acest fapt l-a îndemnat să intre în lumea tatuajelor, axându-se doar tatuaje caligrafice.

Artistul nu colorează interiorul literelor, ci folosește diferite texturi pentru a da un aspect cât mai unic lucrării. Stilul său constă în folosirea multor linii subțiti cu accent gotic, până când literele capătă un efect inedit.

Parcursul și lucrările sale unice pot fi găsite pe pagina lui de Instagram.

Un interviu cu Pocketski și arta tatuajelor caligrafice îl găsiți aici.

la

la

Surse:

la

la