9 momente media amuzante care au marcat România

Televizor vechi

Cu toții ne-am uitat la televizor când eram mici la toate canalele precum Antena 1, ProTV, OTV, Kanal D sau Prima TV, dar în acel moment nu am realizat cât de amuzante sunt unele momente din acele emisiuni. Așadar, am pregătit o listă de 9 momente amuzante pentru a vă întoarce în timp și pentru a crea sentimentul de nostalgie, dar și pentru a ne aduce aminte de vremurile bune ale televiziunii.

1. Fete Bune

Showul “Fete Bune” de pe canalul Prima TV le are protagoniste pe Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană și pe Simona Trașcă și a avut doar câteva episoade. În acestea au fost prezentate peripeții ale “Fetelor bune” de la mare, munte, dar și în câteva locuri din București. Ne amintim faze memorabile din această emisiune fie că am urmărit emisiunea la televizor, fie că le-am văzut mai târziu pe rețelele de socializare. Mai jos veți regăsi un moment memorabil, pe care mulți dintre noi încă îl cităm.

2. Ați ținut post?

În timpul unui interviu o femeie este întrebată dacă a ținut post, iar răspunsul acesteia este mai mult decât complex. Cu greu aflăm că doamna din videoclip a ținut post, ba chiar mai mult s-a și spovedit, dar și împărtășit.

3. Brânza Del

Toată lumea se întreba “Unde a dispărut brânza Del?”, întrebare la care doar invitatul lui Dan Diaconescu, un ofițer de informații, așa cum este prezentat în videoclip, are răspunsul. După ce aflăm ce s-a întâmplat cu acest brand de brânză, Dan Diaconescu ne prezintă un alt invitat, o doamnă care a făcut un mic cântecel despre acest eveniment. Vă invit să vizionați videoclipul pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, cu brânza Del.

4. Nu apă

În unul dintre cele foarte multe sezoane din “Schimb de mame” o întâlnim pe Mari, care își face o prezentare extraordinar de amuzantă. Mari este o doamnă cochetă, croitoreasă, care participă la această emisiune și merge la o familie din județul Teleorman. Ajunsă la această familie, citește regulamentul casei în care este scris și despre pachetul de școală al baiețelului. La pachet aceasta trebuia să îi pună un sendviș și o sticlă cu apă. Reacția lui Mari la acest lucru este mai mult decât amuzantă și o puteți urmări în videoclipul de mai jos.

5. Mihai Morar cade de pe scară

Intr-o emisiune în direct Mihai Morar a încercat să arate, într-un mod mai creativ, parcursul lui Beyonce de România. Acesta urca câte o treaptă pentru fiecare manelist, scara fiind ținută inițial de o asistentă, dar văzând că această nu face se mai alătură încă o asistentă. În final Mihai Morar cade de pe scară si o lovește pe una dintre asistente.

6. O dimineață în casa Reghecampf-Prodan

După primele seriale ale familiei Reghecampf-Prodan precum “Aventură americană” sau “Prețul succesului”, în emisiunea “La Măruță” ne este prezentată viața familiei în câteva episoade scurte. Acest episod ne prezintă o dimineață în casa familiei și este cel mai memorabil, dar și citat de până acum.

7. Câți copii aveți?

În acest interviu un tată este întrebat câți copii sunt în casă. Numărătoarea amuzantă ajunge și până la treisprezece, dar nu știe niciodată unde sunt copii.

8. Docomentu’

În acest interviu, tatăl povestește despre cum poliția l-a ridicat pe băiatul său de la domiciliu pentru a îl duce la pușcărie. Tatăl ne arată în videoclip un “docoment” în care atestă ca fiul are probleme de sănătate.

9. Mirela Vaida atacată în direct

Toți știm că emsiunea Acces Direct este una dintre cele mai problematice emisiuni de la momentul actual în România. De la cele foarte multe amenzi primite de la CNA, până la criticarea în direct a unor oameni vulnerabili, Acces Direct a devenit o emisiune la care probabil doar bunicii tăi se uită. În această ediție prezentatoarea Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o doamnă care a intrat dezbrăcată în platou și nu a fost văzută de nimeni.