Tunsorile sezonului 2018/2019 ce îți vor accentua frumusețea în mod deosebit.

    Noul sezon vine cu idei originale și extravagante pentru experimentele cu look-ul tau. Dacă te gândești  tot mai des la un nou stil al aspectului tău, poți împrumuta niște idei din acest articol.

1.Asimetria tunsorilor scurte.

Anul 2019, va permite creativității tale să-și ia zborul și să creezi stilul tău unic. Dacă în acest an îți doresti schimbari radicale in viață, atunci tunsoarea asimetrică este cea perfectă pentru tine. Liniile asimetrice te vor ajuta la realizarea unei ținute “rebele”, ieșită din zona de confort, pentru a te simți deosebită.

2.Cascada pentru păr lung.

Pentru a crea efectul de neglijență, atât de popular în umtimele sezoane, fără să pierzi din lungimea părului, poți opta pentru cascada pe păr lung. Acesta îți va oferi mai mult volum, iar secțiunile de păr de lungimi diferite vor juca frumos in bucle. Iar pentru o coafură incă și mai voluminoasă, poți adăuga și niște șuvițe decolorote.

3.Bob alungit.

Populara tunsoare “bob” din anii precedenți, a preluat un nou aspect popular, bob alungit. Bobul alungit,este perfect pentru doritoarele de a lăsa toată greutatea părului lung în spate și a-și accentua trăsăturile feței cu ajutorul liniilor drepte ale tunsorii. Iar dacă ești mereu în grabă și nu ai timp pentru aranjarea părului, atunci varianta dată este de-a dreptul una perfectă pentru tine, pentru că nu necesită multe eforturi din partea ta.

4.Breton scurt.

Bretonul scurt sau microbretonul a devenit un adevărat trend în ultima perioadă. Bretonul dat,este decizia perfectă dacă vrei sa îți schimbi complet imaginea vizuală, iar daca duci dorul copilăriei, această opțiune este una perfecta de a da chipului tău aspect de păpușă,accenduându-ți frumnusețea ochilori și a sprâncenelor arcuite.

5. O lungime.

Indiferent de trendurile trecătoare, clasica este cea ce ramâne mereu în vogă.Dacă nu ești gata de schimbări extravagante și preferi să rămâi mai “cuminte” în acest sezon, păstrând o coafură simplă și minimalistă,atunci îți propunem să alegi tunsoarea de o lungime, cu contur clar si simetric.Simplitatea mereu a fost cea ce infrumusețează.


Toate femeile sunt frumoase, dar nu toate pot demonstra această frumusețe. Sa nu îți fie frică să arăți trăsăturile ce te fac pe tine să fii TU,iar o coafura potrivită te va ajuta să ai mai multă încredere în tine și în farmecul tău.

 
Privée Salon de Beauté,
Salonul unde îți poți schimba stilul.
http://salonprivee.ro/

str. Republicii nr. 14, 400015 Cluj Napoca