Top 7 motive care arata ca vaccinul nu e facut de Oculta Mondială

Știm cu toții că rezultatul final al pandemiei de COVID-19 ar fi trebuit să fie apariția Imperiului Româno-Bulgar care șade de-a dreapta tatălui Bill Gates și ajută la dominarea planetei. Însă uite aici de ce asta nu se va întâmpla și de ce ar trebui să ne trezim cândva și la realitate:выдаем деньги по паспорту

7.Nimănui nu-i pasă de români, nici măcar lor înșisi

Cum poate lua cineva în serios că o organizație precum Oculta Mondială își va răpi din timpul său prețios ca să facă un plan de combatere a românilor. Noi nu avem nevoie de ajutorul lor, ne descurcăm de unii singuri să facem asta și s-ar putea zice că ne descurcăm chiar bine, doar Maricica din Cucuieții din Vale n-o să-i lase pe oamenii răi să o cipeze ca mai târziu când nu mai au nevoie de datele ei, să o omoare. Acum pe bune, de ce ar vrea cineva să scape de țara care este locul 4 la producția de prune din lume?

Feeling Dumb Jim Carrey GIF - Find & Share on GIPHY

6.Dacă ar fi vrut să ne omoare, puneau ceva în palincă

Dacă cineva și-ar dori ca românii să fie exterminați, ar alege calea ușoară și ar pune otravă în cea mai populară băutură care este consumată aici. De ce să-ți complici existența cu campanii de vaccinare, informare în masă a populației, până și vouchere gratuite la mici, bordeluri si arte servicii umanitare, când poți pur și simplu să le dai alcoolicilor ce le place cel mai mult și care le va aduce și sfârșitul. As simple as that.

5.Guvernul României este prea slab pregătit ca să aiba vreo relație cu masoneria

Deși se înțelege neîncrederea în conducerea țării, pentru că până la urmă bâlbâielile politicienilor au dus la situația de față (asta și îndepărtarea specialiștilor), cum ar putea aceeași oameni să aibă vreo legătură cu unii dintre cei mai puternici oameni de pe pământ? De aceea nici nu se pune problema de o astfel de colaborare pentru distribuirea în masă a unui vaccin mortal.

4.Nu sunt interese mari la mijloc

Consumul în exces de internet al românilor și mai ales de rețele de socializare a dus la răspândirea de fake news și dezinformare, de aici și expresia cu “sunt interese mari la mijloc”. Să fie oare o criză economică mondială, lispa de forță de muncă, debalansarea tuturor sistemelor afectate de pandemie unul dintre aceste interese? Nu prea are sens având în vedere efectul masiv pe care l-ar avea asupra tuturor oamenilor. Sigurele mari interese valide ar fi trecerea cât se poate de eficientă și rapidă prin această pandemie și revenirea la ritmul normal de viață.

https://www.facebook.com/104923571157502/photos/a.105107031139156/114075886908937/

3.Oculta Mondială nu știe de superstițiile noastre și nu are treabă cu biserica

Chiar daca nu recunoaștem, arată studiile că suntem printre cele mai superstițioase și religioase popoare, care preferă să creadă în pseudo-științe, decât în științele medicale exacte. Un nou început l-ar reprezenta momentul în care nu mai legăm toate catastrofele naturale și dezastrele de voința lui Dumnezeu și poate așa nu mai împărtășim prostia și cu restul globului.

2.Nici ei nu sunt așa avansați

Ar trebui să răsuflăm ușurați momentan, pentru că o fi medicina mai avansată în occident, însă suntem protejați pentru încă o perioadă. Nu se poate face la ora actuală un cip atât de mic încât să încapă în vaccin, să intre prin sânge, să ajungă în creierul uman, de unde să ne controleze. Deci și prin urmare n-o să afle Bill Gates ce faci și pe unde umbli, deși cel mai probabil nici cu cip n-ar putea având în vedere lipsa semnalului în multe părți ale țării.

1.Până și Marele Alb s-a vaccinat, deci totul este safe

Patriarhul Daniel nu susține Oculta, deci din moment ce până și el s-a vaccinat, înseamnă că și restul populației care urmeză aceleași dogme poate să îi urmeze exemplul. Acest lucru înseamnă că nu este nimic cu adevărat periculos și nociv în acest vaccin, ba chiar așa se poate susține biserica și ai și asigurarea că o să poți să participi în continuare la sfintele slujbe.