Probabil că toți suntem obișnuiți să intrăm în noul an participând la același gen de activități, mereu în compania celor dragi, mergând la aceleași restaurante, petrecând în casa acelui prieten care stă singur de când se știe, sau privind focul de artificii din piața principală a orașului în care locuim. Toate aceste lucruri ne sunt foarte familiare, dar oare cum ar fi ca în 2021 să ne abatem de la tradiționalele petreceri „de casă” și să încercăm o experiență complet nouă, neobișnuită și de care nu am mai avut parte până acum? Ca să întâmpinăm anul 2022 cu stil, voie bună și cu ceva mai multă adrenalină în vene, vă propunem șapte idei unice și inegalabile de a vă petrece Revelionul.займ contact мгновенно круглосуточно

1. În piscina exterioară cu apă termală

Cum ar fi dacă ai prinde numărătoarea inversă pentru noul an cu un pahar de șampanie în mână, imersat în caldura plăcută oferită de apa termală a unei piscine, înconjurat de câțiva prieteni sau de partener, admirând stelele și bucurându-te de atmosfera extraordinară din jurul tau? Fie că alegi Băile Felix, Laguna Albastră din Rejkjavik sau orice hotel termal dotat cu spa, saună și piscină exterioară încălzită, din apropierea orașului în care locuiești, toate aceste centre organizează petreceri private de Revelion și vin cu pachete atractive pentru cupluri, dar și pentru grupuri, promițându-ți o experiență de relaxare și răsfăț cum nici nu îți închipui.

piscină

2. Pe un acoperiș, sub focul de artificii

Fie că alegi o petrecere organizată sau o simplă ieșire cu prietenii pe acoperișul unui bloc oarecare, ceea ce face această experință mult mai spectaculoasă este înălțimea – cu cât mai mare, cu atât mai bine-, priveliștea orașului de jos și razele hipnotizante ale artificiilor de sus. Și nu o spunem doar noi, ci și cei care au ales această variantă de a intra în noul an. Senzația este mult mai intensă atunci când nu ești pe sol. Bineînțeles, în cadrul unui eveniment pregătit, există elementul consumației asigurate și al tuturor persoanelor noi întâlnite, dar și în celălalt caz, dacă grupul de oameni este cel potrivit, îți va influența starea într-un mod pozitiv mai mult decât orice altceva.

fireworks seen from a rooftop

3. Pe malul mării

Sau al oceanului, bineînțeles, în funcție de posibilități. Probabil una dintre cele mai puțin excentrice idei de pe această listă, a fost nevoie totuși să o includem în special pentru iubitorii de plajă și apă. În același timp, cui nu i-ar plăcea să intre în noul an cu sunetul valurilor înconjurându-l, cu focul de artificii reflectat în apa mării, cu picioarele imersate în nisip și cu toate simțurile activate? Pentru cei mai aventuroși, recomandăm în special skinny-dipping-ul, cu siguranță va adăuga o notă deosebită întregii experiențe. La fel ca în cazul celorlalte activități din listă, există petreceri organizate unde cu siguranță nu vă va lipsi nimic, însă ceva ne spune că o posibilă ieșire spontană ar putea decurge într-un mod mult mai interesant. ;)))) Totodată, recomandăm alegerea unei locații cât de călduroase cu putință.

fireworks on a beach

4. Pe pârtie, într-o stațiune montană

Pentru iubitorii de schi și cei de zăpadă, probabil că acesta ar reprezenta un Revelion cu adevărat de poveste. Există diverse resort-uri, atât în țară, cât și în strainătate, care organizează evenimente, concerte și petreceri la baza pârtiei, având parte de focuri de artificii spectaculoase. Există și varianta de a prinde numărătoarea inversă pe schiuri, în timpul coborârii pârtiei, pentru cei mai pasionați dintre urmăritorii noștri. Orice alternativă ai alege, un Revelion petrecut în inima muntelui va fi cu siguranță unul dintre cele mai memorabile avute până acum.

mountain fireworks

5. Pe un deal în afara orașului, cu grupul

O variantă care se adresează în special adolescenților și tinerilor fără prea multe resurse financiare, petrecerea Revelionului într-un mod spontan, cu cei mai apropiați prieteni, în aer liber, ne sună ca o idee ce ar trebui încercată măcar o dată. Recomandăm alegerea unei zone de la marginea sau din afara orașului, așa cum sunt multe din România, unde există un deal, o platformă ce oferă o priveliște superbă asupra orașului și asupra focului de artificii pregătit de autorități. Luați mașinile, echipați-vă cu multă șampanie, muzică dată la maxim, și cel mai important, cu voie bună și chef de distracție. Atmosfera creată, compania apropiaților și spectacolul magic de lumini vă vor anima cu siguranță, într-un mod unic, noaptea dintre ani. Totuși, nu uitați să aveți grijă ca șoferul să vă aducă în siguranță acasă. #drinkresponsibly

young people with a view of the city lights

6. Într-un club faimos din Europa

O altă idee, cel puțin îndrăzneață, se referă la alegerea unui club renumit pentru petrecerea nopții dintre ani. Pentru a avea parte de o experiență cât mai extravagantă, vă propunem câteva locații mai apreciate: Amsterdam, Paris, Lisabona, Londra, dar mai ales Berlin. Cel din urmă este cu precădere cunoscut și iubit pentru viața de noapte neconvențională pe care o oferă. Este poate singurul oraș, de pe întregul continent, unde veți găsi o petrecere potrivită pentru absolut oricine, dar și multe cluburi cu tematici și cadre puțin spus surprinzătoare, dacă nu chiar de-a dreptul bizare. Berlinul le are pe toate, pentru toată lumea, pentru orice fel de gusturi și dorințe, fie ele în materie de muzică, vestimentație sau atmosferă generală. 2022 va începe și va continua într-un mod fantastic dacă veți alege această locație pentru petrecerea de Revelion.

hands in a club

7. Singur într-un oraș străin, cu străini

Nu în ultimul rând, această listă nu ar fi fost completă dacă nu am fi menționat și această experiență, care pentru multe persoane s-a dovedit a fi una dintre cele mai interesante și captivante de până acum, deși a debutat cu nenumărate frici și neliniști. Există un farmec aparte în a fi un turist singur, într-un oraș nou și uluitor, înconjurat de magia necunoscutului și a tuturor posibilităților pe care le ai în față. Totuși, elementul cheie care îți va transforma noaptea dintre ani, va fi reprezentat de toate persoanele noi întâlnite în mod spontan, într-o scurtă perioadă de timp, cu care vei lega conexiuni mai puternice decât te-ai putea aștepta. În acest sens, vă recomandăm hostelurile ca formă de cazare, sunt cele mai potrivite locuri în care îți poți face prieteni instant, atunci când călătorești singur. Privind ceea ce veți face exact, unde veți merge și cu cine, pentru a petrece Revelionul, tocmai misterul și infinitele potențiale variante constituie de fapt fascinația întregii experiențe. Pentru cei aventuroși, iubitori de risc, deschiși și dispuși să își iasă masiv din zona de confort, acesta va fi probabil cea mai intensă și satisfăcătoare noapte dintre ani avută vreodată.

people gathering with sparks