7 idei de panouri inspiraționale pe Pinterest

Cerul

Pinterest este locul unde ideile prind contur și imaginația noastră se dezvoltă. Dacă știi unde să cauți, definiția esteticului este la ea acasă. Cu un mic imbold din partea acestei platforme, creativitatea ta poate atinge un nou nivel.

Iată câteva idei de panouri care îți vor îmbogăți pagina de Pinterest:

1. Outfits

Nu e o surpriză că Pinterest este o foarte bună sursă de inspirație când vine vorba de îmbrăcăminte. Dacă începe un nou sezon și trebuie să-ți reînnoiești garderoba, acesta este locul cel mai potrivit pentru a descoperi noile tendințe. Cu o simplă căutare de “outfits ideas”, vei fi surprinsă de câte idei la care nu te-ai gândit vei descoperi.

Haine
Fotografie realizată de Lucas Hoang pe Unsplash

2. Hairstyles

Poate treci printr-o perioadă monotonă în care o schimbare a coafurii ar fi soluția perfectă pentru a ieși din această situație. Pe Pinterest poți găsi idei interesante, de la tunsori noi, la culori sau simple life-hacks care cu siguranță te vor scoate din banalul cotidian.

Coafură
Fotografie realizată de George Bohunicky pe Unsplash

3. Tattoos

Unele persoane susțin că tatuajele ar trebui făcute doar dacă au o însemnătate pentru tine. Ei bine, nu sunt de acord. Ele pot la fel de bine să fie folosite pentru funcția lor estetică, pentru că pur și simplu ne place cum arată și ne încântă să le admirăm pe corpul nostru. Aici veți găsi niște idei superbe în caz ca vă doriți un (nou) tatuaj.

Tatuaje
Fotografie realizată de Annie Spratt pe Unsplash

4. Make-up

Dacă există momente în care ești lipsită de orice gând inventiv în ceea ce privește arta machiajului, Pinterest te va ajuta să depășești această barieră și să-ți recapeți „harul creator”. Tastează rapid „make-up ideas” și creează panoul cel mai potrivit stilului tău.

Machiaj
Fotografie realizată de Laura Chouette pe Unsplash

5. Health

Un astfel de panou ar putea fi folositor în călătoria ta spre a avea un stil de viață sănătos. Fie că ai deja o rutină echilibrată de exerciții și o dietă bine definită, fie că acum te gândești prima dată la cum ar fi să trăiești mai curat, Pinterest te poate ajuta să creezi un program potrivit pentru tine.

Fotografie realizată de Dan Gold pe Unsplash

6. Jewelry

De la brățări, la talismane, la inele, Pinterest îți poate oferi modele unice pentru bijuteria ta preferată. Aici poți găsi obiecte potrivite stilului și personalității tale și le poți introduce ulterior în wish list-ul tău sau, de ce nu, chiar lângă piesele tale de acasă. Poate că a sosit momentul să dai un refresh colecției tale.

inele
Fotografie realizată de Cornelia Ng pe Unsplash

7. Nail art

O altă caracteristică feminină (și nu numai) este aspectul unghiilor. Există nenumărate stiluri, modele și forme pe care le poți da manichiurii. Pinterest este platforma care empatizează cu ideile tale și îți îndeamnă imaginația să le pună în practică. Acesta este locul potrivit dacă ai nevoie de puțină inspirație în nail art.

Fotografie realizată de DESIGNECOLOGIST pe Unsplash

Acum că ai un nou bagaj de idei la bord, îți poți continua drumul spre a diversifica arta esteticii. Succes!