7 filme de confort pe care să le vezi după ce ai rămas marcat de un film horror

Pentru că filmele de groază și-au lăsat mereu amprenta în mințile noastre, cu sau fără voia noastră, am pregătit 7 filme pe care le poți viziona pentru a-ți scoate din minte scenele terifiante din The Conjouring, Jigsaw sau The shining.

1. 13 going on 30

13 going on 30 este o comedie romantică regizată de Gary Winick care o are în rolul principal pe Jennifer Garner. Filmul portretizează viața unei tocilare de 13 ani care visează la popularitate, însă este umilită cu orice ocazie. Astfel, după o scenă umilitoare de la ziua ei de naștere, aceasta își pune dorința de a avea 30 de ani, trezindu-se a doua zi cu visul împlinit, într-un apartament de lux și alături de un burlac de-a dreptul atrăgător. взять займ безработному

2. White Chicks

White Chicks este comedia hilară pe care cu toții o știți sau de care ați auzit cu siguranță, de care nu ai cum să te plictisești niciodată. Povestea urmărește parcursul profesional a doi agenți FBI, avându-i în rolurile principale pe frații Shawn și Marlon Wayans. După multe încercări nereușite ale acestora de a-i arăta șefului cât de bine lucrează ca echipă, ei încearcă să rezolve un caz de răpire, caz pentru care se văd nevoiți să se deghizeze în gemenele Brittany și Tiffany Wilson.

3. A Dog’s Purpose

A Dog’s Purpose este un film de aventură ce se bazează pe romanul cu același nume scris de W. Bruce Cameron. În prim-plan este prezentat un ciclu continuu al reîncarnării unui cățeluș care își dorește să afle adevăratul scop al vieții. După ce este salvat de la moarte de o mamă și de fiul său, el primește porecla Bailey, iar Ethan, baiatul de doar 8 ani, îi devine principalul scop în viață, urmându-l la fiecare pas și fiindu-i un prieten adevărat și loial până și după moarte.

4. She’s the Man

She’s the Man este un film american de comedie ce o are în rolul central pe actrița Amanda Bynes, cunoscută și pentru rolurile sale din What a girl wants și Love Wrecked. Ea o pune în lumină pe adolescenta Viola, o tânără pasionată de fotbal al cărei vis îi este ruinat odată cu destrămarea echipei de fotbal feminin a liceului. În momentul în care fratele ei se decide să renunțe la școala la care este transferat pentru câteva săptămâni, se deghizează în el și pune la cale un plan de a intra în echipa de fotbal a școlii.

5. We’re the Millers

We’re the Millers prezintă parcursul unui dealer (David Clark) care își convinge vecinii să pretindă că fac parte din familia lui, având ca scop principal introducerea de droguri din Mexic în SUA. Cu tot felul de întorsături de situație, We are the Millers este o comedie pe care nu ai cum să o ratezi și care te va face să-ți scoți din minte orice urmă de film de groază.

6. Bride Wars

Bride Wars este o comedie romantică ce prezintă povestea a două prietene foarte apropiate care împărtășesc același vis încă de la o vârstă fragedă-acela de a-și face nunțile în Hotelul Plaza. După o încurcătură legată de datele căsătoriilor, acestea devin rivale într-o secundă și luptă una contra alteia în bătălia pentru obținerea locației de vis.

7. Scary Movie

Scary Movie este un film de care sigur ați mai auzit care reprezintă alegerea pe care trebuie să o faceți pentru a vă schimba perspectiva în legătură cu filmele horror. Filmul prezintă povestea unui grup de adolescenți care după un accident în urma căruia un om moare, sunt urmăriți de un criminal mascat, intrând într-un joc al supraviețuirii. Sună destul de horror, dar puteți fi siguri că tot ce puteți face în timp ce urmăriți filmul este să râdeți.