7 DINTRE CELE MAI ANTICIPATE ANIMEURI ALE IERNII 2021-2022

anime character

În toamna 2021 noi animeuri au avut premieră și altele au revenit cu sezoane noi. În aceste trei luni fanii s-au bucurat de serii precum: Edens ZeroBlue PeriodKomi Can’t Communicate și multe altele, unele urmând să-și continue premiera și pe timpul iernii. оформить кредитную карту в банке. Deși numeroase animeuri s-au încheiat de curând sau urmează să o facă după încă câteva episoade, sezonul rece promite și el o mulțime de seriale și filme anime extrem de anticipate.

Iarna aceasta care desparte anii 2021 și 2022 reprezintă sezonul în care unele dintre cele mai populare animeuri ale secolului se vor întoarce cu ceva nou, pe când altele își vor face debutul. Mai jos veți găsi o listă cu șapte dintre cele mai așteptate animeuri ale iernii 2021-2022:

  1. Requiem of the Rose King
https://youtu.be/iR_oxdT6pfk

Data lansării: ianuarie 2022

Genuri: Fantezie, romantic, istoric

Animeul este o adaptare a mangaului cu același nume, manga a cărei principală sursă de inspirație a fost piesa de teatru “Richard al III- lea” a lui Shakespeare. Volumele lui Aya Kanno îl prezintă pe tânărul Richard în diverse ipostaze și situaţii. Știm că acesta a crescut în suferință și că nu își dorește nimic altceva decât să facă tot ce îi stă în putință să-l detroneze pe regele Henry al VI- lea pentru ca tatăl său să devină rege în schimb. Animeul va avea în sfârșit premiera în ianuarie 2022 după ce aceasta a fost amânată în urmă cu câteva luni. Numărul de episoade este încă necunoscut, dar e sigur că vor fi difuzate în prima jumătate a anului.

  1. My Dress-Up Darling
https://youtu.be/GynqZk_BaNU

Data lansării: ianuarie 2022

Genuri: Slice of life, comedie romantică

Printre toate aceste serii de acțiune, thriller și supranatural regăsim și această poveste despre viața obișnuită a unui elev în primul an de liceu care are un hobby nu prea obișnuit. Shinichi Fukuda a scris despre tânărul Wakana Goju care își dorește ca pe viitor hobby-ul său să se transforme în jobul de vis. Odată ce colega lui descoperă această pasiune a lui, rămâne impresionată și îi cere acestuia să își folosească deprinderile pentru a o ajuta să își manifeste una dintre interese. Nu există încă o confirmare că animeul va urma cu strictețe firul narativ din manga sau că vor exista schimbări în scenariu, dar așteptăm noi date despre producție să fie publicate.

  1. The Case Study of Vanitas sezonul 2

Data lansării: 8 ianuarie 2022 în Japonia

Genuri: Fantezie, Istoric, Shounen, Supranatural

Doisprezece episoade i-au lăsat pe fani nesatisfăcuți, așa că sezonul 2 va fi difuzat la scurt timp după terminarea primului, continuând să ne prezinte călătoria și diversele evenimente în care Vanitas este implicat. În cea de-a doua parte îl urmăm pe Vanitas, personajul principal, care va face noi descoperiri și va interacționa cu o mulțime de noi personaje importante, dar vom avea și ocazia de a revedea unele personaje cu care ne-am familiarizat în primul sezon. Sezonul 2 are 12 episoade care vor fi difuzate în Japonia pe perioada 8 ianuarie-26 martie.

  1. JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean

Data lansării: 1 decembrie 2021

Genuri: Acţiune, Aventură, Shounen, Supranatural

Noul sezon al faimosului anime “JoJo’s Bizarre Adventure” se întoarce în decembrie. De data aceasta fanii vor putea să urmărească episoadele pe platforma de streaming Netflix unde acesta va avea premiera. Povestea se va centra pe un nou personaj principal, Jolyne Cujoh, care va apărea alături de alte noi personaje interesante și de altele pe care le cunoaștem deja. Vom afla ce se va întâmpla cu protagonista în închisoarea în care este condamnată să stea 15 ani după ce este acuzată de uciderea iubitului său și dacă va reuși vreodată să scape din acest “ocean de piatră”.

Sursă: https://www.gamesradar.com/amp/jojos-bizarre-adventure-stone-ocean-release-date-cast-trailer-part-6-season-5/  

  1. Demon Slayer sezonul 2 partea a doua

Data lansării: 5 decembrie 2021

Genuri: Acţiune, Shounen, Supranatural

Prima jumătate a sezonului doi a prezentat aceleași evenimente ce au avut loc în filmul “Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train”, având în plus scurte scene noi de importanță minoră. Fanii pot viziona filmul sau prima jumătate a sezonului doi, fiind în mare același lucru și pe urmă se vor putea bucura de noua aventură a lui Tanjiro. Acțiunea va avea loc în Yoshiwara, oraș al plăcerilor, în care trioul nostru de eroi ucigași de demoni, alături de Nezuko vor lupta cu tot felul de demoni, dintre care și unul sau mai mulți din cei mai puternici. Ce mai putem aștepta cu entuziasm este întoarcerea unuia dintre Hashiras, mai exact a lui Tengen Uzui, hashira sunetului.

Sursă: https://www.cbr.com/attack-on-titan-final-season-part-2-release-date-trailer/amp/  

  1. Jujutsu Kaisen 0: The Movie

Data lansării: 24 decembrie 2021

Genuri: Acţiune, Thriller, Shounen, Supranatural, Şcoală

Jujutsu Kaisen 0 este un prequel, deci povestea are loc înainte de acțiunea prezentată în manga și în primul sezon al animeului. Personajul principal al volumului 0 este Yuta despre care știm foarte puține din primele 24 de episoade. Vom afla povestea lui de dinainte de a deveni student la Jujutsu Tech și după ce a ajuns colegul lui Maki, Panda și Inumaki. In sfârșit vom afla mai multe și despre Geto, unul dintre antagoniștii seriei pe care l-am întâlnit în unele scene din primul sezon. Filmul se va centra așadar pe Yuta și pe Geto, principalul antagonist al volumului. Pe lângă personajele noi, vom putea vedea versiunile mai tinere ale unora cunoscute şi drage nouă.

Sursă: https://www.polygon.com/platform/amp/22763540/jujutsu-kaisen-0-movie-trailer-release-date-cast-yuta  

  1. Attack on Titan ultimul sezon partea a doua
https://youtu.be/bpijs7HpU8M

Data lansării: 9 ianuarie 2022

Genuri: Acţiune, Dramă, Fantezie, Militar, Mister, Shounen, Supranatural

Ultima parte a celui mai apreciat și urmărit anime al secolului va avea premiera în ianuarie și fanii au emoții diverse, de la melancolie la tristețe, de la entuziasm la furie. Cititori sau nu a mangaului, toți așteaptă cu nerăbdare finalul animeului care a atras încă de la început prin subiectele interesante și realistice pe care le spune povestea prezentată. Noile episoade promit să provoace publicul să își pună aceleași întrebări ca și până acum și să reflecte asupra temei libertății și limitelor acesteia. Vom vedea acțiune, dramă și supranatural până la final când conflictul se va încheia și vom avea fie răspunsurile la toate întrebările, fie prea multe întrebări fără răspuns.

Sursă: https://www.cbr.com/attack-on-titan-final-season-part-2-release-date-trailer/amp/