7 deviceuri electronice care o să-ți schimbe viața

estetica

De-a lungul anilor, aparatele electronice au evoluat într-un mod la care niciunul dintre noi nu se aștepta. Dospozitivele smart nu sunt o necesitate, dar cu siguranță îmbunătățesc viața tuturor prin cât de funcționale sunt. Odată cu diversificarea produselor „deștepte”, societatea noastră s-a adaptat la un stil de viață în jurul acestor dispozitive și optând pentru o cale mai ușoară cu sarcinile pe care fiecare om trebuie să le îndeplinească. быстрый займ на карту 1000 рублей

Aceste 7 dispozitive electronice dispun de caracteristici unice, iar, deși banii nu cresc în copaci, se merită să investești în ele.

1. Aspiratorul IRobot roomba i3+

Aspiratorul Roomba i3+ fabricat de către IRobot® este un robot modern, cu un design minimalist și adaptiv, care aspiră orice încăpere pe cont propriu. Ceea ce face acest aspirator special este stația de încărcare și golire automată a murdăriei datorită sacului care se umple pe parcursul săptămânii. Pe lângă sistemul de filtrare AirForce, aspiratorul Roomba i3+ are un sistem anti-încurcare a cablurilor peste care trece atunci când curăță fiecare spațiu din casă. IRobot cuprinde un ecosistem întreg, ușor de controlat prin aplicația proprie.

Pentru a cumpăra apasă aici.

2.Boxa inteligenta Amazon Alexa Echo Dot 4

Boxele Alexa se află printre cele mai bine vândute sisteme audio din ultimii 4 ani, și, e pe merit. Amazon Alexa Echo Dot 4 este una dintre dispozitivele din sistemul Alexa, fiind unic pentru display-ul aflat sub pânza de protecție. Cu un design mai compact, Echo Dot 4 oferă același sunet fluid, cu un bass mai puternic decât Echo 3, și cu un asistent virtual actualizat. Echo Dot 4 este fabricat din 50% plastic reciclat, 100% aluminiu reciclat și 100% pânză reciclată. Boxa este compatibilă cu orice smartphone și se conectează și la televizoare.

Pentru a cumpăra apasă aici.

3.Frigiderul Family Hub de la Samsung

Nu este deloc surprinzător faptul că Samsung este unul dintre cei mai mari producători de dispozitive smart, iar frigiderul Family Hub nu dezamăgește. Ultima generație vine la pachet cu 4 modele pentru a-ți putea satisface nevoile. Ecranul multifuncțional are o mulțime de caracteristici, ca Alexa, Yale, Philips Hue, și prin acesta, poți vedea starea alimentelor din interior. Cu toate acestea, Samsung oferă aplicația „Samsung Family Hub” pentru a trăii întreaga experiență Family Hub.

Pentru a cumpăra apasă aici.

4. Videoproiectorul portabil Xiaomi Wanbo T2MAX

Pentru aventurierii lumii, videoproiectorul Wambo T2MAX este aparatul ideal. Cu mărimea sa compactă și designul simplu, acest videoproiector are o rezoluție de 1080p, cu suport 4k, fiind perfect pentru orice suprafață netedă și deschisă la culoare. Acesta operează cu Android OS, însă suportă și device-urile Apple. Datorită noii tehnologii de circulație optică, Xiaomi Wombo T2MAX nu se încălzește, ceea ce îl face perfect pentru orice eveniment.

Pentru a cumpăra apasă aici.

5. Apple Watch

Apple watch-ul, unul dintre primele ceasuri inteligente, rămâne în continuare cel mai optim și inclusiv ceas inteligent de pe piață. Printre sutele de caracteristici se află și categoria de Health, care îți poate salva viața. Aparatul dispune de senzor pentru măsurarea nivelului de oxigen din sânge, EKG, iar, în cazul persoanelor cu probleme locomotorii, la primul împact care poate produce răni, Apple Watch detectează gravitatea căzăturii și apelează salvarea. Apple Watch se potrivește perfect cu întregul ecosistem Apple și este cel mai cumărat smartwatch din lume.

Pentru a cumpăra apasă aici.

6. Aparatul de cafea Keurig K-Elite

Aparatul de cafea Keurig K-Elite este inovativ datorită versatilității de opțiuni pe care o are. Cu o capacitate de peste 300ml într-o tură de cafea, K-Elite îți aduce acasă cafeaua sofisticată pe care o dorești. Tehnologia care termină cafeaua în mai puțin de un minut, are o funcție specială pentru cafeaua cu gheață, pentru a evita gustul acru care vine odată cu schimbarea de temperatură. Aparatul Keurig K-Elite funcționează la altitudini de peste 1500 de metri, se oprește singur pentru a economisii electricitate, și poate fi programat pentru a începe prepararea cafelei singur.

Pentru a cumpăra apasă aici.

7. Scaunul de masaj Komoder

Fotoliul de masaj Komoder aduce experiența de spa în confortul casei tale. Poziția „Zero Gravity” aduce gleznele la același nivel cu umerii, pentru a modifica centrul de greutate a corpului, oferind o poziție relaxantă. Fotoliul masează fiecare zonă a corpului, de la tâmple până la degetele de la picioare, această tehnologie oferind un masaj complet. Telecomanda este dotată cu toate necesitățiile, iar dispozitivul are bluetooth și se poate conecta orice fel de telefon pentru a pune muzică sau un podcast.

Pentru a cumpăra apasă aici.