7 articole vestimentare care te fac să fii mai atractiv!

Vestimentația a fost dintotdeauna o semnătură a stilului și a modului în care o persoană poate să-și exprime sinele și ideile în societate.Orice aspect cu privire la imaginea personală contează,aceasta fiind o preocupare care se manifestă constant,în permanență. În ultimii ani,moda a luat o întorsătură destul de neașteptată. De la haine mulate și sclipitoare, totul se oglindește spre trecut, stilul specfic eleganței din anii 80′ sau stilului modern a anilor 90′-2000. Reluând moda trecutului, in zilele noastre,stilul baggy demonstrează că încrederea este elementul care te face să fii atractiv!

7. Pantalonii Cargo

Cu scopul lor inițial ca îmbrăcăminte militară ,o lungă perioadă de timp aceștia erau considerați de modă veche,însă observăm cum în ultimul an aceștia au intrat in trend atât la articole feminine cât și bărbătești. Ușor de asortat cu crop topuri, hanorace si pulovere, aceștia au pus stăpânire pe modă anul acesta!

https://youtu.be/EsJyIL12U_Y
Outfit Ideas.

6.Maleta Neagră

Unul dintre articolele vestimentare pe care majoritatea dintre noi le avem în garderobă,poate avea un impact mare asupra outfitului! Element simplu care inspiră eleganță,dar în același timp oferă încredere,este ușor de asortat cu multe alte piese vestimentare.

Outfit Idea.

5.Hanorac Oversized

Apreciat în mare parte de tineri, hanoracul oversized sau (peste măsura normală) ,reprezintă un mod prin care poți arăta că ești în pas cu moda. Deși nu contribuie la scoaterea în evidență a formelor, în zilele noastre este purtat atât de fete cât și de băieți. În trecut era utilizat în scopuri precum munca dură, doar de bărbați iar astăzi reprezintă un element principal în garderoba inclusiv a fetelor!

4.Palton din piele

Specific anilor 80′,purtat atât de femei cât si de bărbați acesta revine în forță în moda anului 2022. Acesta inspiră eleganță ,dar în același timp reusește să ofere purtătorului o atitudine specifică bazată pe încredere. În general paltonul are această putere de a transforma atitudinea purtătorului într-una asemenea unei persoane cu un rol important în societate. Dacă vreodată vrei să atragi atenția în societate indiferent de locul în care te afli, paltonul de piele negru este soluția!

Outfit Idea.

3.Cămașa neagră

Cu aproape același efect ca al paltonului de piele, cămașa neagra inspiră încredere dar în acelasi timp scoate trăsăturile esențiale fizice precum privirea sau culoarea ochilor în evidență. Potrivită pentru mai multe tipuri de look ,fie business, casual sau pentru un eveniment, cămașa este un prilej bun de a demonstra eleganță și stil. Psihologii susțin că: “Îmbrăcămintea neagră este incredibil de atractivă, în ceea ce privește energia. Dacă vrei să atragi atenția asupra ta, dar să nu pari o persoană vulgară, îmbracă-te în negru. Funcționează excelent și la prima întâlnire și la o întâlnire importantă de afaceri. Oamenii inconștient fac o paralelă între bogăție, succes și negru, așa că folosiți-l în scopuri proprii.”

2.Ghetele Negre

Ușor de asortat cu aproape orice articol vestimentar, acestea reușesc să transforme un întreg outfit într-o adevărată operă de artă. Fie că vorbim de eleganță sau de un stil mai extravagant, ghetele sunt articolul cu un impact mare asupra outfitului.

1.Șosete cu modele

Șosetele au fost mereu articolul vestimentar căruia nu-i dădeam importanță majoră în cadrul aspectului. În anii recenți,simplitatea șosetelor a dispărut. Au apărut în trend însă,șosete cu diferite modele și culori stridente, mult mai interesante. Acestea pot avea un impact mare asupra outfit-ului și pot demasca un anumit tip de caracter în funcție de persoana care le poartă.Șosetele cu modele sunt un element necesar în garderoba multora dintre tineri.