5 trucuri pentru un păr sănătos iarna aceasta.

snowy hair

“Life is too short to have boring hair”

  unknown

Cu toate ştim că anotimpul rece vine cu anumite schimbări pentru organismul nostru.Noi iţi propunem câteva trucuri pentru a avea un păr sănătos şi strălucitor iarna aceasta.

Hidratare

Părul, la fel ca şi pielea are tendinţa de a se usca în cazul în care nu este hidratat corespunzător.Soluţia în acest caz este folosirea unei măşti de păr hidratante cu extract de cocos, ulei de măsline sau miere,  cel puţin o dată pe săptămână.                                               

Produse naturale

Încearca să înlocuieşti vechile produse chimice (şampon, balsam, mască de păr, uleiuri,etc.)cu altele naturiste.În acest fel, ii vei oferi părului tău doza naturală de care are nevoie pentru a deveni mai puternic si strălucitor.                                  

Vitamine

Orice schimbare trebuie să înceapă din interiorul organismului pentru a avea rezultate vizibile la exterior. Vitaminele A , B, E, dar şi mineralele, care ajută la revitalizarea metabolismului se regăsesc în fructe (grapefruit, prune uscate,  portocală) şi legume (morcov, spanac, salata verde, cartofi dulci copţi sau fierţi în coaja etc.)În complementarea acestora vitaminele Sugar Bear bogate in vitaminele A, C, D, E stimuleaza creşterea părului şi oferă strălucire.

Împleteşte-l!

Cum sa iti impletesti parul?

Părul împletit este protejat împotriva ruperii la care este predispus in timpul nopţii .Împleteşte părul dupa fiecare spălare şi nu numai , în fiecare seară înainte de culcare.Atenţie ! Foloseşte pentru prinderea lui un elastic din material moale.                                  

Renunţa la placă!

Orice unealtă de stilizat părul care are la baza funcţionării sale căldura este un inamic al părului sănătos! Acestea distrug firul de păr inca de la rădăcina, lăsându-l aspru la atingere.                                                                                                                                                                                                                     

Daca ţi-a plăcut acest articol nu uita să te abonezi online la revista noastra.