5 lucruri de facut in loc de listicol

 

1. Organizezi cartile din biblioteca in ordine alfabetica, in functie de culori si dimensiuni….

Sau, daca ai destule carti, incerci sa recreezi Gioconda din copertele cartilor comuniste. Daca nu ai carti, sigur ai un teanc de vase, haine de spalat sau macar o soseta care nu-si gaseste perchea. Asa ca joci rolul de Dr. Phil/Mircea Radu pentru ea.

2. Citesti sute de alte listicole, dintr-un singur Google-search

Incepi prin analiza competitiei, te regasesti in cele 5 semne ca te inseala, descoperi ca ai  6 din 10 simptome pentru guta, desi esti o tipa de 20 de ani si ajungi inevitabil in partea intunecata a YouTube (10 people who got owned by Lorin Fortuna).

3. Atatea referinte culturale iti fac pofta de serialul ala blana

Dupa 10 epic anime burns, iti amintesti ca a aparut Castlevania pe Netflix. Si ce iti rezolva mai bine problemele si frustrarea, daca nu holbatul la un ecran colorat timp de 2 ore?

4. Ai un thought-loop de alegeri regretabile pe care le-ai facut ce te-au adus aici

Mai stii cand ti-a zis maica-ta ca ar trebui sa dai la Medicina? Acum e momentul sa lasi regretul ca nu ai ascultat-o sa te paralizeze. Asta, combinat cu rusinea tuturor celor alte intamplari din copilarie, inabilitatii tale sociale si anxietatea din cauza proiectului, creeaza o mini-depresie. Care, ca toate depresiile, nu a venit la momentul potrivit DELOC.

5. Te culci, ca sa te vindeci dupa trauma traita la pasul anterior

Daca esti destul de norocos, adormi la serial. Dar pe majoritatea dintre noi panica ce ruleaza in fundal nu ne lasa. Ca sa faci toate vocile sa se opreasca, te pui in pat si lesini pentru urmatoarele 8 ore. Te trezesti fix la timp pentru a prinde ultimul minut inainte de deadline si privesti cum se schimba culoarea pe moodle din verde in rosu, ca pe un rasarit.