5 locuri sinistre din America

1. Casa Winchester

Se află în San Jose, Califorina a aparținut văduvei Sarah Winchester, soția inventatorului puștilor Winchester. Casa este renumită pentru mărimea și arhitectura sa. Se presupune că SarahWinchester ar fi construit casa după ce a căutat ajutor din partea unuispiritualist, aceasta crezând că era bântuită de fantomele oamenilor omorâți depuștile Winchester. Fiecare cameră din casă ar fi fost construită pentru a fipe placul spiritelor care o bântuiau.

2. Ospiciul Trans-Allegheny

Picture by Matt Evans

A funcționat ca spital in orașul Weston din Virginia de Vest, începand cu anul 1864 până când a fost închisîn anul 1994. Acesta a fost inițial conceput să primească 250 de pacienți, darprin anii 1950 a devenit suprapopulat , având undeva la 2400 de pacienți.  Această problema a dus la creșterea niveluluide violență. După ce a fost inchis, azilul a devenit rapid un loc în care s-auraportat mai multe întamplari neobișnuite.

3. Parcul Național Gettysburg

Parcul cuprinde în spațiul său și locul unde a avut loc lupta de la Gettysburg. Aceasta a durat 3 zile și în urma ei au murit  aproape 50000 de oameni. Din această cauză adevenit un loc unde  s-au observat de-alungul anilor întamplări paranormale în care vizitatorii susțin că au văzutfantome ale soldaților.

4. Casa bântuită din Amityville

La doar 48 de kilometri de New York,  în orașelul Amityville se  află o casă care a legat orașul de paranormal. Aceasta a fost scena unui masacru în care Ronald J. Defeo jr. și-a omorât întreaga familie în timp ce acestia dormeau. Casa a fost cumpărată la un an distanță de către familia Lutz, dar aceștia nu au rezistat decât 28 de zile. Poveștile paranormale spuse de ei au adus faima acestui loc bântuit

5. Fortul Warren

Este situat pe insula Georges din Boston și a fost folosit ca și închisoare pentru prizonierii armatei confederate in perioada războiului civil. Doamna in negru  este fantoma a cărei prezențe se face simțită deseori pe teritoriul fortului Warren. Această poveste își are rădăcinile tot în perioada războiului civil când o soție a unui soldat confederat a pătruns în închisoare pentru a-l salva. Întamplarea face că ea l-a omorat din greseala atunci când a încercat să împuște unul din gardienii închisorii. Aceasta a fost prinsă și spânzurată pe insula și de atunci atat prizonierii cât și vizitatorii susțin ca vad noaptea o femeie îmbracată în rochie neagra.