5 Idei de decorare a casei pentru Sărbători

O poză cu un living împodobit pentru Crăciun.

A ajuns și perioada din an când toată familia se adună să sărbătorească.
Ai pregătit cadourile, ai pregătit bunătățurile, ai făcut curat prin toată casa și ți-ai ajutat și colegii de la lucru să ajungă în ton cu atmosfera sărbătorilor, dar ți se pare că încă ceva lipsește în casă. Uite o listă cu câteva idei creative, ieftine și ușor de reprodus pentru ca acest Crăciun să prindă viață


1 – Îngerii de hârtie

O coală albă de hârtie, o mărgea și o ață sunt îndeajuns pentru acești prevestitori ai bucuriei. Hârtia o poți colora sau îi poți printa un model care să atragă atenția.

O poză cu un îngeraș din hârtie.
Îngerași


2 – Bilețele ca în timpul copilăriei

Bilețelele au fost cele mai ușoare moduri de a transmite un mesaj. Scrise de mână sau la calculator răvașele mereu stârnesc curiozitate și fericire când sunt citite într-un grup. Le poți face din fâși de hârtie rupte din vechile caiete sau rupele direct din revistele cu citate.

Mesaje legate de o sfoară
Răvașe


3 – Litere și decorații din carton

Acest truc îl poți folosi oricând și oriunde. Ia o cutie de carton, desenează o formă pe ea. Poate fi un ren un Moș sau mai multe litere care alcătuiesc un cuvânt ales de tine. Pune niște bandă dublă adezivă pe spate și lipește-o acolo unde simți că mai trebuie ceva. Poate fi pe verandă, la intrarea în casă sau pe peretele dormitorului. Un mod ușor și rapid să scapi de cutii în timp ce te distrezi și îți împodobești casa.

Forme din carton


4 – Poze cu cei dragi

Ce poate fi mai frumos decât o poză cu cineva drag. Nu trebuie să le imprimi pe hârtie fotografică care te poate costa zeci de lei, folosește hârtie simplă și nu te chinuii să alegi ce poze să imprimi. Ia tot ce prinzi pe telefon, iar dacă nu îți vor place le poți transforma în îngerași. Cum ai pus la carton bandă adezivă așa poți pune și aici sau leagă-le cu clești de rufe, dar fi sigur să nu se rupă foaia de la prea multă presiune.

Poze cu cei dragi


5 – Simplu spus Origami

Fă-ți de cap cu orice formă reușești să faci din hârtie. Internetul te învață să faci tot felul de giumbușlucuri care îți vor face ziua mai fericită.

Orice ai face nu uita că cel mai important de Crăciun este să dăruiești!
Uită de grijile cotidiene și bucură-te cu toți și de toți pe care îi întâlnești!

Vrancart vă urează Sărbători Fericite!