Spiritul Crăciunului se resimte timpuriu in fiecare an, fiind o sărbătoare despre reuniune, bunătate şi tradiţie. Cu atât de multe lucruri de făcut în această perioadă, noi îţi oferim câteva sugestii prin care să aduci magia Crăciunului în sufletul tău: 

1. Compune un playlist

Această sărbătoare îşi face simţită prezenţa odată cu difuzarea primelor colinde la radio. Dacă totuşi esti un fan al melodiilor moderne de Crăciun, următoarele piese sunt un must al acestui sezon:  

2.Vizitează un târg de Crăciun

Atât în ţară cât şi în afară, târgurile de Crăciun sunt din ce în ce mai numeroase.  Dacă de sărbători rămâi în ţară, trebuie neapărat să explorezi târgul de la Sibiu, votat cel mai frumos din Europa în 2015, dar şi cele din Bucureşti şi Cluj. 

În ceea ce priveşte sărbătorile de iarnă din străinătate, printre destinaţiile celor mai mulţi turişti se numără Viena şi Budapeste, locuri unde târgurile de Crăciun reunesc oameni de pretutindeni. Decoraţiuni, vin fiert, ciocolată şi turtă dulce sunt prezente în căsuţele tuturor comercianţilor sub diferite forme şi arome. 

3. Pregăteşte un desert specific

Unul dintre deserturile de Crăciun, preferate în special de copii, dar şi de cei mari, sunt faimoşii biscuiţi decoraţi în culori de sărbătoare. Prepararea lor nu necesită cunoştinţe avansate, reţeta lor fiind una foarte simplă. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, nu uita să te abonezi la newsletter-ul nostru.