Sesiunea se apropie . Timpul zboară . Materia nu se mai termină.

Iată 3 sfaturi care te-ar putea ajuta să faci față examenelor cu brio:

1).Sintetizarea cursurilor

Cu toții știm că printre noi există și tocilari , însă pentru cei care vor să înteleagă materia, sfatul nostru este  structurarea materiei în așa fel încât informația să fie schematizată și mai usor de reținut.

Deoarece majoritatea oamenilor au memoria vizuală cel mai bine dezvoltată , aceștia pot să folosească  anumite tehnici vizuale care facilitează memorarea rapidă a informației.

2).Folosirea suplimentelor alimentare medicamentoase

Suplimentele precum MemoPlus ajută la o mai bună functionare a creierului și oferă o putere de concentrare mai mare .  MemoPlus este indicat , deoarece conține o combinație specială care crește confortul general al organismului .Pe lângă faptul că stimuleaza circulația sângelui la nivelul creierului , acesta conține vitamin B6 și magneziu , estențiale pentru sistemul nervos . După administrare , senzația de oboseală trece , iar studenții pot continua să asimileze informații noi .

MemoPluseste  este recomandat de medici , iar achiziționarea lui se poate face de pe site-ul : https://www.csw.ro/p/memoplus

3). Acordarea timpului pentru studiu

 Nu este indicat ca studenții să își lase tot in ultima seară . Creierul uman are capacitatea de a memora și de a sintetiza numai 20% din informațiile primite . Învațatul superficial duce la pierderea rapidă a informațiilor acumulate, efect nu tocmai favorabil .  O planificare potrivită poate fi benefică , dacă nu esențială pentru un student care dorește să susțină și să promoveze un examen .