10 underrated makeup artiști pe care trebuie să îi urmărești pe TikTok

Odată cu apariția TikTok, tutorialele de makeup de pe YouTube au devenit mai puțin populare, oamenii fiind interesați mai mult de videoclipuri cât mai scurte și la obiect. Din acest motiv, în ultimii 2 ani, conținutul cu makeup a devenit din ce în ce mai popular, constând în tutoriale, recrearea unor look-uri faimoase, recomandarea unor produse și diferite trend-uri. În timp, mulți dintre acești creatori de conținut au devenit faimoși, având din ce în ce mai mulți urmăritori și videoclipuri populare.

1. Miana Lauren

Miana Lauren este o creatoare de conținut din Toronto, Canada. Aceasta postează videoclipuri în care revizuiește produse de make-up populare, recrează treduri și look-urile unor celebrități. Cele mai vizionate videoclipuri de pe contul ei însă, sunt cele în care încearcă noi trenduri, precum cel de mai jos, care a apărut în noiembrie 2022.

@mianalauren

Was inspired by this art piece to do ‘I’m cold’ makeup💕❄️ (yes, christmas cookies are necessary to complete this look) 🍪What do you snack on while you do your makeup?😌 #imcoldmakeup #makeuptutorial #grwm #makeupinspo #beautytips #makeuptips

♬ original sound – ci

2. Trinity Rudman

Trinity Rudman sau Trinitysmakeups este o creatoare de conținut din Anglia, în vârstă de 21 de ani, faimoasă pentru look-uri de makeup cu efecte speciale. În videoclipul prezentat, Trinity creează un make-up de sirenă, foarte popular pe TikTok.

@trinsmakeups

recreated this iconic video a year later, who remembers? #mermaidmakeup #sirenmakeup #makeup

♬ Float on the Sound (Ey) – Tiagz

3. Sophie

Sophie sau Sophdoeslife este o creatoare de conținut din Anglia, în vârstă de 25 de ani, care revizuiește produse de make-up populare și recrează look-urile unor celebrități, atât pe TikTok, cât și pe Instagram și pe YouTube. Aceasta a avut și multiple colaborări cu brand-ul Makeup Revolution, în care a creat palete de machiaj și rujuri. Conținutul ei constă în principiu din revizuirea unor produse populare pe TikTok, aceasta fiind mereu foarte onestă cu urmăritorii săi.

@sophdoeslife

my favourite @taylorswift look EVER 😍 thank you @Pat McGrath Labs for giving us these LOOKS!!! 👏🏼✨💎 @taylornation #taylorswift #bejeweled #midnights #tsmidnights #taylorswiftmakeup #swifttok

♬ Bejeweled – Taylor Swift

4. Cortney Dryden

Cortney Dryden este o creatoare de conținut din Greenville, Carolina de Sud. Ea postează videoclipuri în care recomandă și revizuiește produse atât pe TikTok, cât și pe YouTube. Cele mai populare videoclipuri de pe pagina ei sunt cele în care recomandă produse.

@cortneydryden

Was not expecting to find HOLY GRAIL products in this review 😳 #beauty #walmartfinds #drugstoremakeup #dupe #walmart #lipoil

♬ original sound – cortneydryden

5. Mirta Miller

Mirta Miller sau Mimiermakeup este o creatoare de conținut din Croația. Ea este cunoscută pentru tutoriale de make-up, testarea unor produse populare și pentru recrearea unor trenduri virale. în videoclipul de mai jos, Mirta creează un look inspirat din anii ’90, având un parteneriat cu brand-ul Anastasia Beverly Hills.

https://www.tiktok.com/@mimiermakeup/video/7153728297413709062?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

6. Tenisha Billington

Tenisha Billington este o creatoare de conținut și un makeup artist de efecte speciale în vârstă de 28 de ani din Guyana. Aceasta este cunoscută pentru videoclipurile de cosplay și look-urile SFX de makeup. În general, videoclipurile sale constă în recrearea de look-uri ale unor personaje faimoase, atât din filme cât și din seriale.

@flawlessbytenisha

🖤Darth Maul Tutorial🖤 ♥️ Products __________ @ Bennyecosmetics Magickae paint Black & liquid latex @pinkyparadisedotcom contact lenses @Lilly Lashes 3D Mink @maccosmetics Feline eye kohl @beautybaycom B 42 vol our palette @mehronmakeup paradise paint Red #DarthMaul #darthmaulcosplay #starwars

♬ Speak Up – Is0kenny

7. Aivee Kate

Aivee Kate este un makeup artist și o creatoare de conținut din Australia, cunoscută pentru look-urile cu efecte speciale, atât horror cât și inspirate de personaje Disney, sau de alte personaje faimoase din filme. Majoritatea look-urilor pe care le creează sunt de tip horror, aceasta folosindu-se de diferite efecte speciale pentru a le realiza.

8. Rachel Ocool

Rachel OCool este un makeup artist și o creatoare de conținut în vârstă de 23 de ani. Aceasta postează videoclipuri cu sfaturi, tutoriale și trucuri despre makeup. Majoritatea videoclipurilor sale constă în oferirea de sfaturi de make-up, de cele mai multe ori la cererea urmăritorilor săi. Pe pagina ei, sunt populare și videoclipurile în care vorbește despre trucuri vechi de make-up.

@rachelocool

Sometimes i even combine two blush types if im REALLY feeling crazy 🤪🤪 #blush #blushtrend #makeuptutorial #makeupbasics

♬ Uptown Girl – Billy Joel

9. TyAna White

TyAna sau Uniquelytyana este o creatoare de conținut din California, în vârstă de 23 de ani. Ea este cunoscută pentru tutoriale de makeup și look-uri de makeup cu efecte speciale. Cel mai popular conținut este cel în care face tutoriale și explică pas cu pas fiecare lucru.

@uniquelytyana

Babe stop trying to learn how to do eyeliner with a liquid as a beginner #makeup #fyp #eyeliner #tutorial vb:@makeup_rhk

♬ eyes – vip mix – skaiwater

10. Victoria Lyn

Victoria Lyn este un makeup artist și o creatoare de conținut din San Diego, California. Ea este populară atât pentru recrearea unor trenduri populare cât și a unor look-uri faimoase, pe TikTok și pe YouTube. Cele mai populare videoclipuri de pe pagina ei, sunt cele în care recreează look-uri faimoase, atât ale unor celebrități, cât și ale unor personaje.

@victorialyn

The exact products & steps to @Taylor Swift BEJEWELED look💎😍 @Pat McGrath Labs💄#swifttok #taylorswift #patmcgrathlabs #makeup #beauty

♬ Bejeweled – Taylor Swift