10 lucruri pe care trebuie să le faci când ești student

   1.Mergi cu autobuzul în direcții necunoscute

 Atunci când ești student într-un oraș mare,ce metodă mai bună de a cunoaște orașul decât să îl explorezi folosind un mijloc de trasport în comun. Fi spontan și descoperă lucruri noi. 

  2.Învață să te scuzi original la facultate

 Scuza tipică “Mi-am uitat tema acasă…” rămâne în liceu.  Ar trebui să întrebi un profesor de la facultate care au fost cele mai originale scuze pe care le-a auzit. Vei rămâne surprins.

  3.Gătește după rețete inedite

 Ce faci atunci când ai rămas fără bani și mâncare trimisă de la mama? Improvizezi. Iar studenții au o imaginație de nedescris când vine vorba de așa ceva.

  4.Învață din timp pentru examene

 Știm că este o sarcină foarte grea, iar distrgerile sunt numeroase. Dar cu cât te apuci mai repede de învațat, cu atât îți va fi mai ușor în sesiune.

  5.Aplică pentru un internship

  Este aproape un must-do în timpul facultății. Te va ajuta să îți dai seama ce presupune să muncești și mai ales vei învața să aplici ceea ce studiezi la universitate.

6.Integrează-te într-un grup

  Pentru a fi sigur că ești tot timpul activ, implică-te și integrează-te într-un grup. Cu cât mai mulți prieteni, cu atat e mai frumoasă studenția. 

  7.Cunoaște orașul

“Varietatea este condimentul vieţii”. Află ce are orașul tău de oferit și descoperă locuri noi.

 8.Implică-te în voluntariat

  Făcând acest lucru, cu siguranță ai numai de câștigat. O să dobândești experiență,o să cunoști oameni noi și, cu siguranță o să te distrezi.

 9.Mergi la facultate după o noapte în care nu ai dormit deloc

  Fiecare student trebuie să facă asta măcar o dată: să meargă la facultate chiar dacă a petrecut toată noaptea, este o experiență unică și chiar  distractivă, atunci când îți amintești de ea.

10.Distrează-te!

Nu rata nici-o oportunitate de a te distra! Say “yes” more.

  Coca-Cola dă startul studenției tale și te încurajează la distracție, dar și la invățat!